Logo CrazyGames.com
background

Simuleringsspil

Populære Tags

Simspil - simulér virkelige situationer fra racerløb og ledelse til flyvning og landbrug!

Simulationsspil giver dig mulighed for at udføre en lang række opgaver i nogle smukke computergenererede verdener uden nogen konsekvenser i virkeligheden. Hvis du ønsker at hoppe ind i en episk sportsvogn og køre med farlige hastigheder rundt i en by, kan du gøre det! Hvis du vil prøve at styre en charmerende gård eller en travl by, men ikke vil have stress og pres, så kan du det! Mulighederne er uendelige, og simulationsspil som dem, der er anført nedenfor, er blot et lille uddrag af, hvad du kan opleve.

Først har vi Drift Hunters - dette er en fantastisk racer- og drifting-simulering, hvor du kan køre rundt i et kæmpe 3D-bybillede og øve dine køreevner. Øv dig i episke kørestunts og kør gennem gaderne med halsbrækkende hastigheder! Hvis du derimod kan lide at styre en gård, så er Golden Acres det perfekte simulationsspil for dig! Administrer din egen gård, og tag dig af daglige aktiviteter såsom plantning og høst af afgrøder, handel med varer og bygning af nye gårdstrukturer! Endelig har vi multiplayer piano - dette simulationsspil giver dig mulighed for at afprøve vores musikalske færdigheder og spille på et fuldt udbygget elektrisk keyboard! Du kan også komponere musik sammen med andre mennesker!

Som du kan se, er simulationsspil virkelig mangfoldige, så hvorfor ikke kigge vores udvalg af simulationstitler igennem og se, hvad der kildrer din fantasi!


FAQ

Hvad er de mest populære Simuleringsspil?

 1. Teacher Simulator
 2. Drift Hunters
 3. Ships 3D
 4. Computer Repair
 5. Market Boss
 6. Derby Crash 5
 7. Sandbox City - Cars, Zombies, Ragdolls!
 8. Wood Farmer
 9. Derby Crash 4
 10. Internet and Gaming Cafe Simulator

Hvad er de bedste Simuleringsspil at spille på mobiltelefon og tablet?

 1. Little Alchemy 2
 2. Papa's Pizzeria
 3. Farm Merge
 4. Deep Miners Idle
 5. Summer Fashion Makeover

Hvad er nogle undervurderede Simuleringsspil?

 1. Little Alchemy 2
 2. Little Alchemy
 3. Extreme Car Driving Simulator

Vi har samlet 359 af de bedste gratis online simuleringsspil. Disse spil omfatter browserspil til både din computer og mobile enheder samt apps til dine Android- og iOS-telefoner og -tabletter. De omfatter nye simuleringsspil såsom og top simuleringsspil såsom Teacher Simulator, Drift Hunters og Ships 3D.
Vis mere