Logo CrazyGames.com
Controller opdaget
Udforsk vores controller-kompatible spil

BasketBros

Bedømmelse:
8,9
(197.024 stemmer)
Udvikler:
Blue Wizard Digital
Udgivet:
januar 2020
Teknologi:
HTML5
Platform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Klassificering:

BasketBros er et tempofyldt basketballspil med online- og offline-spil. Vælg en basketballspiller, tilpas din stil og konkurrer i singleplayer- og multiplayer-spil. Smid nogle fantastiske dunks og vind spillet for at tjene opgraderinger og låsbare genstande.

Sådan spiller du BasketBros

Tilpas din Basket Bro

Vælg din spiller og vælg, hvad du vil have på, og vælg derefter nogle farver for at personliggøre dit udtryk. Der er masser af figurer og tøj at låse op for, jo mere du spiller BasketBros.io.

Spil hurtige basketballkampe

Kom på banen og i aktion med det samme. Du kan spille hurtige kampe eller deltage i en turnering. Kæmp mod din modstander om bolden ved hjælp af hånd-til-hånd-kamp og scor flere point end dem for at vinde spillet og komme videre.

Spil med venner

Vælg et brugernavn og dunk på nogle fjolser i onlinetilstand! Du kan også spille to spillere på den samme pc med en ven efter eget valg.

Øv dig

Øvelse gør mestre! I det mindste sørger det for, at du ikke bliver fuldstændig overmatchet, når du går i onlinetilstand. Gå til øvelsestilstand for at teste og forfine dine basketball-færdigheder.

Lignende spil

Tjek vores basketballspil for flere kampe på banen. Lignende titler inkluderer Basketball Stars, Basketball Legends og Basket Random.

Udgivelsesdato

Januar 2020

Udvikler

BasketBros ejes af den samme udvikler som ShellShockers.io, Blue Wizard Digital.

Platform

Webbrowser

Gameplay-video

Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame