Logo CrazyGames.com
Controller opdaget
Udforsk vores controller-kompatible spil

Wrestle Bros

Bedømmelse:
8,3
(122.382 stemmer)
Udvikler:
Blue Wizard Digital
Udgivet:
juli 2023
Teknologi:
HTML5
Platform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Klassificering:

Wrestle Bros er et pro wrestling-spil, der er gratis tilgængeligt på nettet. Vælg mellem forskellige karakterer og slam dig vej til sejr i mesterskaberne. Udfør en storm af wrestling-moves på dine modstandere, fra luftangreb til knogleknusende body slams. Bliv klar til at dominere ringen og erobre mesterskabet, bro!

Sådan spiller du

Vælg din kamp-tilstand

Start dit Wrestle Bros-spil ved at vælge en af de tilgængelige spiltilstande. Du kan spille med det samme i en singleplayer turnering, invitere en ven til at spille et to-spiller spil på samme pc eller deltage i en online wrestling-kamp.

Vælg din bro og tilpas farverne

Spillet starter med fire tilgængelige Wrestle Bros: Bron Lester, Brogan Paw, Binky Flinch og Rocky Star. Hver Wrestle Bro har unikke statistikker, der giver en fordel eller ulempe, når kampen starter. Du kan tilpasse farverne på deres outfit for at skabe en signaturstil, der gør de andre bros jaloux!

Træd ind i ringen

Bryd med forskellige bros i ringen. Du kan udføre forskellige body slams som suplex for at få publikum til at gå amok, eller slå og sparke din modstander sanseløst med en storm af slag. Brug rekvisitter som stole til at ydmyge og klatre op ad rebene for at udføre kraftfulde body slams. Når du har gjort din modstander svimmel, kan du dobbelt hoppe og fastlåse dem for en afslutning.

Få belønninger

Du bliver belønnet med at låse noget nyt op for hver gang, du vinder et par kampe. Der er masser af flere wrestlere og bevægelser at låse op for, som du skrider frem. Bliv ved med at spille Wrestle Bros for at låse op for alle ekstramaterialerne og blive den mest frygtindgydende bro i arenaen!

Flere Spil Som Dette

Når du er færdig med at spille Wrestle Bros, så prøv nogle flere af vores gratis kampspil, der er hundredevis af flere at spille. Et populært spil, som er værd at tjekke ud, er BrutalMania. Hvis du gerne vil spille flere spil fra Blue Wizard Digital, så tjek Basket Bros og Soccer Bros!

Udgivelsesdato

Juli 2023

Udvikler

Wrestle Bros er udviklet af Blue Wizard Digital.

Platform

Webbrowser (desktop og mobil)

Gameplay-video

Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame