Logo CrazyGames.com
Controller opdaget
Udforsk vores controller-kompatible spil

Air Wars 3

Bedømmelse:
9,0
(256.130 stemmer)
Udvikler:
Martian Games
Udgivet:
august 2020
Sidst opdateret:
april 2023
Teknologi:
HTML5 (Unity WebGL)
Platform:
Browser (desktop-only)
Klassificering:

Air Wars 3 er et multiplayer-spil til luftkamp. Formålet med spillet er at besejre dine modstandere i en intens luftkamp for at indtage deres base. Det tidligere spil, Air Wars 2, er også uhyre populært. Udkæmp en rasende kamp i luften, og dominér leaderboardet i dette episke 3D-kampspil.

Sådan spiller du Air Wars

Gå med i et spillerum efter eget valg, eller opret dit eget tilpassede spil. Registrer en gratis konto for at gemme dine fremskridt. Kontrollen i Air Wars 3 er intuitiv og nem at lære, så du kan komme i kamp med det samme!

Når du ved, hvordan du skal flyve, kan du angribe fjendtlige fly og erobre deres flag. Der er mange 3D-kort, som du kan udforske, erobre og dominere.

Spillets fremgang

Air Wars 3 har en række belønninger, der kan tage dig fra noob til professionel pilot. Der er leaderboards, så du kan følge dine fremskridt. Efterhånden som du spiller og vinder flere spil, låser du op for nye fly. Opgraderinger som hastighed og våbenkraft kan købes og tilføjes til ethvert fly, herunder det fly, du starter med.

Flyvspil

Flyspil er et populært valg hos CrazyGames. Der er flyvespil i rummet, top-down flyvespil og spil med en række forskellige fly, som du kan flyve. Her er nogle af vores bedste anbefalinger:

Udgivelsesdato

Februar 2020

Udvikler

Air Wars 3 er udviklet af Martian Games. De har udviklet en række episke 3D-spil som Tank Off 2, der går ud på at dominere landet i gigantiske tanks. De har også lavet det sjove spil Kart Wars, som har en lignende Capture the Flag-spiltilstand.

Platform

Webbrowser

Funktioner

  • God 3D-grafik
  • Let at lære styringen
  • Ingen behov for en konto for at spille
  • Lås nye fly op, efterhånden som du vinder flere spil
  • Opgrader dine fly for at få en fordel

Sidst opdateret

15. apr. 2023

Reklame

Flere spil i denne serie

Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame