Logo CrazyGames.com

Betrayal.io

207.713
bedømmelser
9,1

Betrayal.io er et socialt multiplayerspil med sociale afledninger som Among Us. Du spiller spillet som en besætningsmedlem eller en hemmelig sabotør kaldet en 'forræder'. Forræderen skal sabotere operationer, mens besætningsmedlemmerne skal udføre alle deres opgaver uden at blive dræbt.

Sådan spiller du Betrayal.io

Besætningskammerater

Crewmates skal fuldføre alle opgaver uden at blive dræbt. Hvis du har en fornemmelse af, hvem forræderen er, kan du indkalde til et møde og holde en afstemning for at smide dem ud.

Forrædere

Forrædere kan forstyrre aktiviteter og eliminere besætningsmedlemmer. Der er sluser, der gør det muligt for forrædere at komme rundt uopdaget. Dræb alle besætningsmedlemmer for at vinde spillet som forræder.

Tilmeld dig

Du kan spille Betrayal.io i offentlige online-spil eller i private rum med venner. Ved at tilmelde dig en konto får du mulighed for at beholde dit navn og dine fremskridt. Der er også omfattende karaktertilpasning med tøj, frisurer og kæledyr!

Sammenlignende spil

Detektiv- og detektivspil oplevede en stigning i popularitet i 2020. Among Us blev hurtigt et kendt navn. Gennemse vores detektivspil for en blanding af online social deduktion og singleplayer-mysterier. Murderer minder om Betrayal, men spillet er i 3D!

Udgivelsesdato

December 2020

Udvikler

End Game Studios har lavet dette spil. Tjek Fishington.io for et andet fedt online spil lavet af samme udvikler.

Platform

Webbrowser og mobilapp

Gennemgang

Reklame

Flere spil i denne serie

Reklame
Reklame
Reklame
Reklame