Logo CrazyGames.com
Controller opdaget
Udforsk vores controller-kompatible spil

Paper.io 2

Bedømmelse:
8,5
(329.910 stemmer)
Udvikler:
Voodoo
Udgivet:
marts 2019
Sidst opdateret:
maj 2023
Teknologi:
HTML5
Platforme:
Browser (desktop, mobile, tablet), App Store(iOS, Android)
Klassificering:
Wiki-sider:

Paper.io 2 er et multiplayer .io-spil i realtid, hvor du skal erobre så meget territorium som muligt ved at male det. Mal kortet i din egen farve for at overtage Paper.io-verdenen! Vær opmærksom på andre spillere, der kæmper om at erobre dit område.

Sådan spiller du

Brug din mus til at bevæge dig rundt og dække gulvet med din farve. Glide hen over det hvide område og andre spilleres farve, og skab så en forbindelse tilbage til din egen farve for at gøre krav på det område. Du kan også fuldstændig ødelægge andre spilleres territorium ved at køre ind i deres hale, når de er eksponerede.

Det betyder også, at når du bevæger dig uden for din farve, er din hale eksponeret for angreb. Andre spillere kan køre ind i den og udrydde dig.

Du vil konstant kæmpe med andre Paper.io 2-spillere for at genvinde dit territorium og overtage deres. Tænk strategisk over, hvordan du kan erobre størst muligt område, og bliv ikke for grådig!

Tips og tricks

 1. Vær ikke for grådig. Jo længere din hale er eksponeret, desto større er risikoen for at blive ødelagt af en modstander.
 2. Angrib andre spillere modigt, når deres hale er eksponeret. Gør krav på alt det hvide område, de tidligere har besat!
 3. Mal forsigtigt og hold dig tæt på dit territorium, indtil du er sikker på, at det er sikkert at erobre større område.
 4. Bevæg dig langs kanterne af kortet for at minimere eksponering, mens du erobrer mere og mere område for dig selv!

Flere spil som dette

Der er mange flere spil som Paper.io 2 i vores .io-spilsektion. Du vil finde populære IO-spil som Shell Shockers. Hvis du ønsker flere arena-lignende kampe, kan du også prøve Worms.Zone og MiniGiants.io.

Funktioner

 • Onlinekampe i realtid med andre spillere
 • Brugerdefinerede skins til at definere dit eget image
 • Vanedannende og sjovt gameplay

Udgivelsesdato

 • August 2018 (iOS)
 • September 2018 (Android)
 • Marts 2019 (HTML5)

Udvikler

Paper.io 2 er udviklet af Voodoo.

Platforme

 • Webbrowser (desktop og mobil)
 • Android
 • iOS

Sidst opdateret

05. maj 2023

Gameplay-video

Reklame
Apple Store LogoGoogle Play Logo
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame