Logo CrazyGames.com

Drifting spil

Populære Tags

Der er noget iboende sejt ved drifting. Det er en ægte kørekunst, som mange af os ønsker at udøve, men som kun få af os nogensinde vil mestre eller endda få chancen for at prøve at køre! Vi har alle sammen set film som Tokyo Drift, Fast and Furious og Transporter og stirret med ærefrygt, når stjernerne ubesværet driver rundt om enorme sving i deres udstyrede sportsvogne. Kunne du ikke tænke dig at gøre det samme? Det kan du nu, men fra dit eget soveværelse ved at spille vores række af spændende drifting-browserspil.

Vores udvalg af drifting-spil giver dig mulighed for at tage kontrol over en række forskellige køretøjer som sportsvogne, monstertrucks og endda tanks og øve dine færdigheder på en række forskellige baner og åbne platforme. Nogle drifting-spil involverer en simpel tidskørselsmekanisme, hvor du forsøger at slå uret, mens andre kræver, at du udfører specifikke tricks eller grader af drifting for at komme videre. Uanset gameplayet styrer du normalt dit køretøj ved hjælp af tastaturets pile, og nogle gange kan du udløse et boost af nitrous-færdigheder ved hjælp af en bestemt tast.

Eksempler på vores drifting-spil omfatter det heftige og sjove Burnout Drift, hvor du kan konkurrere mod andre spillere om det øverste stop på leaderboardet og krydse en stor 3D-verden. Alternativt kan du prøve det relativt enkle, men sjove Drift Hunters, et 3D-driftsimuleringsspil.

Hvis du vil spille endnu flere drifting-spil, kan du tjekke Drifted.com!


FAQ

Hvad er de mest populære Drifting spil?

 1. Drift Hunters
 2. Crazy Grand Prix
 3. Crazy Drift
 4. DashCraft.io
 5. Drift Boss
 6. Derby Crash 5
 7. City Classic Car Driving: 131
 8. Derby Crash 4
 9. Car Simulator: Crash City
 10. Burnout Drift

Hvad er de bedste Drifting spil at spille på mobiltelefon og tablet?

 1. Drift Boss
 2. Ultimate Night Racing
 3. Drift Team
 4. Drift Cup Racing
 5. Drift Rally Champion

Hvad er nogle undervurderede Drifting spil?

 1. Tanuki Sunset

Vi har samlet 116 af de bedste gratis online drifting spil. Disse spil omfatter browserspil til både din computer og mobile enheder samt apps til dine Android- og iOS-telefoner og -tabletter. De omfatter nye drifting spil såsom og top drifting spil såsom Drift Hunters, Crazy Grand Prix og Crazy Drift.
Vis mere