Logo CrazyGames.com
Controller opdaget
Udforsk vores controller-kompatible spil

Aground

Bedømmelse:
9,4
(22.160 stemmer)
Udgivet:
oktober 2017
Teknologi:
HTML5
Platforme:
Browser (desktop-only), Steam
Klassificering:
Wiki-sider:

Aground er et fantastisk spil om overlevelse. Du er strandet i et ubeboet land, og du skal forsøge at overleve mod elementerne og den kraftige storm, der nærmer sig. Du skal indsamle ressourcer som træ og sten og derefter bruge dette materiale til at bygge et ly. Du kan også grave under jorden og søge efter bær og mad. Vær forsigtig, da landet er fuld af vilde dyr, der kan angribe dig - skab våben til at forsvare dig med!

Hold øje med din udholdenhedsbar og lad den ikke blive tømt, ellers kan du ikke gennemføre nogen handlinger. Mens du spiller, vil du møde andre overlevende, som du kan interagere med og danne alliancer med for at hjælpe dig med at trives. Spillet er meget sjovt, men det er også udfordrende - du skal tage dig af mange aspekter af din overlevelse og jonglere med dine ressourcer for at holde dig i live. Kan du overleve i ingenmandsland og opbygge et blomstrende samfund?

Som altid kan du spille det fulde spil her uden at skulle downloade noget. Hvis du gerne vil læse mere om spillet kan du besøge aground wiki'en!

Udvikler

Aground er udviklet af Fancy Fish Games.

Platform

Aground er et webbrowser spil. Du kan finde det fulde spil på Steam og støtte det i KickStarter.
Reklame
Steam Store Logo
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame