Logo CrazyGames.com
Controller opdaget
Udforsk vores controller-kompatible spil

Battle for the Galaxy

Bedømmelse:
9,1
(39.831 stemmer)
Udgivet:
november 2016
Teknologi:
HTML5
Platforme:
Browser (desktop-only), App Store(iOS, Android)
Klassificering:
Wiki-sider:

Battle for the Galaxy er et MMO strategispil på tværs af platforme, der foregår i rummet. Med inspiration fra de mest berømte sci-fi RTS-spil skal du opbygge og udvide din base og militærstyrke, der er stærk nok til at angribe fjender, plyndre ressourcer, forsvare din base og optjene medaljer. Med medrivende 3D-visualisering og fantastisk musik er det et fremragende valg for gratis browserbaserede spil.

Battle for the Galaxy

Battle for the Galaxy er ideelt for spillere, der kan lide at bygge episke planetariske fæstninger og styrker, der er stærke nok til at ødelægge store modstanderlandsbyer på få sekunder. Dette uhyre sjove spil er gratis at spille direkte i din webbrowser - ingen tilmelding er nødvendig! Bliv kommandør og hersk over din stjerneflåde.

Bygning

For at bygge en magtfuld galaktisk flåde har du brug for en robust base. Beskyttelse af dine aktiver skal tages lige så alvorligt som at angribe. Der er over 20+ bygninger at konstruere og opgradere i Battle for the Galaxy. For at forsvare din base kan du bygge mure, bunkere, tesla-tårne og andre futuristiske våbenbaserede forsvar med kolossale effekter.

Der er en række militære bygninger til at producere og opgradere dine evner. Tech Lab udvikler f.eks. nye teknologier, der giver dine tropper mere eksplosiv kraft, når de angriber. Byg et virksomhedshovedkvarter, og du'er berettiget til at ansøge om en virksomhed, hvor du kan anmode om styrker direkte fra virksomheden. Du kan ikke kun anmode om tropper, men du får også flere boosts, der fremskynder dine fremskridt i spillet.

Slagsmål

Slagsmål er nøglen til fremskridt og vanedannende sjove at deltage i. At kæmpe mod andre spillere vil ikke kun øge dit niveau, det er også en mulighed for at høste deres Titanium, den vigtige valuta til at købe og opgradere i Battle for the Galaxy. Du kan opbevare dit Titanium i lagerbygninger omkring din base.

Funktioner

  • Byg, udbyg og udbyg, og læg en strategi
  • Gratis gameplay på tværs af platforme
  • Excellent 3D-grafik, effekter og musik
  • Slut dig til selskaber med andre spillere
  • 50 singleplayer-missioner

Udvikler

Battle for the Galaxy er udviklet af AMT games.

Udgivelsesdato

September 2016

Platforme

Dette spil er et webbrowser-spil. Det er også tilgængeligt som en Android-app og som en iOS-app.

Reklame
Apple Store LogoGoogle Play Logo
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame