Logo CrazyGames.com
Controller opdaget
Udforsk vores controller-kompatible spil

Ragdoll Throw Challenge

Bedømmelse:
8,5
(21.534 stemmer)
Udvikler:
PeachHouse
Udgivet:
maj 2024
Sidst opdateret:
juni 2024
Teknologi:
HTML5 (Unity WebGL)
Platforme:
Browser (desktop, mobile, tablet), App Store(iOS, Android)
Klassificering:

Ragdoll Throw Challenge er et fysikbaseret casual spil, hvor du styrer en vaklende figur, hjælper den med at gribe våben og kaste dem mod dine fjender for at skabe ultimativt kaos og sjov! Gameplayet er enkelt, men bevægelserne kan være komplekse og svære at mestre.

Sådan spiller du Ragdoll Throw Challenge

Der er flere udfordringer, du kan vælge mellem i starten af spillet, og de er alle ret forskellige fra hinanden, men har en fælles tråd - de enkle fysiske bevægelser med meget store konsekvenser. Du kan vælge mellem forskellige gameplays:

Bue og pil

Din kludedukke står på en afsats med bue og pil. Drej dine arme med eller mod uret, peg, skyd og sigt. Du får ikke altid din modstander til at falde ned fra skærmen, når du rammer. Afhængigt af intensiteten af slaget kan du få brug for et par pile. Hver udfordring bliver sværere med kludedukker forskellige steder på spilskærmen.

Dynamit

Denne udfordring kan være sværere. Din ragdolls mission er at gribe dynamit og kaste det mod din modstander. Kaster du det for langt, for tæt på eller ud over kanten? Du skal finde den perfekte balance mellem at dreje hænderne, gribe genstanden og slippe den for at komme videre til næste udfordring. Det er lettere sagt end gjort.

Enkel pil

Klik på play-knappen i starten af spillet, og du vil blive udstyret med en simpel pil. Denne udfordring vil lære dig det grundlæggende i dette spil. Pilen og bevægelserne minder meget om Dynamit-udfordringen.

Basketball

Du skal forsøge at dunke bolden i kurven. Hvor meget kraft skal der til for at skyde, og hvor langt skal du være, før du slipper bolden? Øvelse gør mester i denne udfordring.

Kanon

Hold, slip og skyd! Du skal skyde din kludedukke ud af en kanon og få den sikkert op på en platform. Vær ikke bange for at ramme den mod andre platforme for at miste lidt kraft og få lidt retning - alt sammen for fysikkens skyld!

Udgivelsesdato

  • August 2019 (Android)
  • Maj 2021 (iOS)
  • Maj 2024 (WebGL)

Platforme

  • Webbrowser (desktop og mobil)
  • Android
  • iOS

Flere spil som dette

Udforsk vores udvalg af casual spil for at finde flere sjove muligheder. Prøv spil som Dumb Ways to Die, hvor du beskytter figurer mod til tider absurde forhindringer; Agario, et io-spil, hvor du hjælper din encellede figur med at vokse sig større, hvis du passer på den; eller Pou, hvor du passer på et digitalt kæledyr.

Sidst opdateret

04. jun. 2024

Gameplay-video

Reklame
Apple Store LogoGoogle Play Logo
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame