Logo CrazyGames.com
Controller opdaget
Udforsk vores controller-kompatible spil

Monster Sanctuary

Bedømmelse:
9,3
(29.857 stemmer)
Udgivet:
november 2018
Teknologi:
HTML5 (Unity WebGL)
Platforme:
Browser (desktop-only), Steam
Klassificering:
Wiki-sider:

Monster Sanctuary - tæm monstre i denne fantasiverden. Monster Sanctuary er et 2D RPG-spil, hvor du spiller som en ung og stolt monstervogter! Du er ledsaget af et loyalt åndedyr, der kan hjælpe dig gennem den lange rejse. Kæmp mod utallige monstre, få nye monstre i dit selskab, og opdrag dem til at blive de største monstre nogensinde. Held og lykke!

Til at starte med skal spillerne vælge deres spektrale bekendt. Vælg mellem fire forskellige figurer, herunder Spectral Wolf, Toad, Eagle eller Lion. Hvert spektraldyr har en gammel blodlinje af stolte monstre. Desuden har hvert dyr forskellige færdigheder, stats og affinitet med et element som jord, ild eller vand.

Når spillerne har valgt en bekendt, skal de følge deres forfædres fodspor og forsøge at bevare freden mellem mennesker og monstre. Uhyggelige begivenheder bekymrer folket og truer freden - det er din pligt at træne dine monstre og afdække det mysterium, der truer landet.

Hvert monster har et unikt sæt af angreb og stats. Desuden har monstre svagheder og modstand mod forskellige typer angreb. Kig altid på de givne oplysninger og se, hvilke angreb der er bedst at bruge. Den turbaserede kamp er let at følge - du angriber først, og derefter angriber fjenden. Brug dine turer omhyggeligt!

Udover modstand og svaghed har hvert monster et unikt færdighedstræ. Opgrader dette færdighedstræ for at låse op for nye kraftfulde evner. Efterhånden som dine monstre stiger i niveau, forbedres deres grundlæggende stats såsom sundhed og mana også. Ud af alle spil til at samle monstre må Monster Sanctuary være et af de mest detaljerede og sjove at spille.

Mens du spiller, må du ikke glemme at udklække monsteræg. Saml monsteræg fra kampe. Disse æg kan klækkes for at give dig nye monstre at kæmpe med. Når først monstret er udklækket, er det dit, og du kan begynde at opgradere det og inkludere det i fremtidige kampe. Dette spil har tidlig adgang og har allerede et genialt fællesskab af dedikerede spillere.

Spillerne skal også tage hensyn til det færdighedstræ og de genstande, de samler. Saml udstyr, våben og potions op fra kister. Udstyr kan fremstilles, opgraderes og gives til monstre. Dette forbedrer deres skade og stats. Potions bruges til at give forskellige effekter og til at helbrede både helbred og mana. Dette aspekt af Monster Sanctuary er lige så vigtigt som selve kampene.

Hvis du kan lide turbaserede kampe og metroidvania-lignende udforskning, vil Monster Sanctuary give dig mange timers fornøjelse. Se om du kan samle alle monstre, og afdæk, hvad der bekymrer de erfarne vogtere. Se desuden, om du kan opbygge et stærkt hold af monstre, der kan ødelægge enhver modstander i kamp.

Hvilken spectral familiar vil du vælge? Hvilke monsteræg vil du udklække? Find din lykke i dag i dette episke RPG-monsterjæger-spil.

Udgivelsesdato

November 2018

Version

Dette er demo-versionen af spillet. Det fulde spil vil blive udgivet på Steam. Du kan støtte spillet på Kickstarter.

Udvikler

Moi Rai Games har lavet dette spil.

Funktioner

  • RPG-spil med monster-taming gameplay
  • 2D side-scrolling med pixelgrafik
  • Fire åndedrætsdyrmuligheder at vælge som dit familiesymbol
  • Mange monstre at fange
  • Flere og flere opgraderbare monsterfærdigheder
  • En smuk verden at rejse rundt i

Platforme

  • Webbrowser
  • Steam
Reklame
Steam Store Logo
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame