Panda Simulator 3D

47.251
bedømmelser
9,1

Liv livet som en panda i 3D Panda Simulator! Skab en familie, opdræt unger, løser opgaver og forbedrer dit pandahjem.

Pandaeventyret begynder nu! Det er svært at leve alene i skoven, for skoven er fuld af farlige rovdyr. Derfor skal du skabe en familie, føde unger og forbedre dit hjem. Desuden kan pandaen hjælpe andre pandaer ved at udføre forskellige opgaver.

Pandafamilie Du kan oprette en familie, hvis du finder en anden panda. I fremtiden, med udviklingen af karakteren, bliver muligheden for at lave unger tilgængelig. Du kan have op til 4 unge pandaer. Din familie vil hjælpe dig i dine eventyr. Du skal også tage dig af familiemedlemmer. Glem ikke at indsamle bambus og fodre dem! Hvis du fodrer dine børn, vil de efter et stykke tid vokse op og blive voksne pandaer. Du skal også fodre din ægtefælle for at forbedre hans eller hendes egenskaber.

Forbedre dit hjemområde Når din panda ikke har noget vigtigt andet at lave, kan pandaen besøge sit hjem. Der er mulighed for at forbedre hjemmeterritoriet ved at købe forskellige genstande. Hver af genstandene giver en bonus til pandas egenskaber.

Panda-tilpasning Tilpas pandaens udseende, som du vil. Der er mange skind at vælge imellem. Du kan tilpasse skind til din ægtefælle og dine børn. Du kan tilføje forskellige smukke magiske tegn eller endda sætte en sjov hat på. For en mere nøjagtig justering af pandaens udseende kan du ændre dens hoved, ører, mave, hals, for- og bagpoter, hale og øjne.

Opgrader dine pandaer Der er mulighed for at forbedre de individuelle egenskaber for familiemedlemmer og egenskaber, der påvirker alle pandaer i familien på én gang. Glem ikke at forbedre karaktererne! Få erfaring med at udføre opgaver og spise bambus. Når du har modtaget et niveau, kan karakteren bruge det på angrebspoint, energi eller liv. Der er også særlige færdigheder, der giver dig mulighed for at øge hastigheden, indsamle mere mad, få flere ressourcer til handlinger i spillet osv.

Varierende væsner På din rejse vil du møde mange forskellige væsner. Nogle af dem er fredelige, og nogle af dem er meget farlige. Pandaer skal kæmpe med farlige bosser, f.eks. med hekse, troldmænd og ninjaer.

Åben verden Dette simulationsspil har en stor åben verden med marker, skove, bjerge, haver og landsbyer er tilgængelig for forskning.

Søgninger Tag del i forskellige opgaver. Pandaer kan udføre en række forskellige opgaver. Du kan deltage i lanternefestivalen, konkurrere med andre dyr, søge efter forsvundne pandaer osv.

Resultater Ud over de grundlæggende opgaver kan pandaen optjene resultater for forskellige handlinger i spillet.

Udvikler

3D Panda Simulator er et spil af CyberGoldfinch, som du kan følge på Twitter. CyberGoldfinch har også lavet andre gode 3d dyresimulatorspil, som 3D Tiger Simulator, 3D Wolf Simulator, og 3D Fox Simulator. Spillet kan findes eksklusivt på CrazyGames.

Udgivelsesdato

Juni 2018

Platforme

  • Webbrowser
  • Android
  • iOS

Gennemgang

Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame