Logo CrazyGames.com
Controller opdaget
Udforsk vores controller-kompatible spil

Exhibit of Sorrows

Bedømmelse:
9,2
(166.376 stemmer)
Udvikler:
Maxim Tsai
Udgivet:
april 2022
Sidst opdateret:
maj 2022
Teknologi:
HTML5
Platform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Klassificering:
Wiki-sider:

Exhibit of Sorrows er et kort horror spil sat i en nysgerrig cirkustema udstilling. Udforsk dette underlige interaktive museum, følg instruktionerne, og sørg for ikke at fornærme klovnen!

Sådan spiller du

Alt er ikke godt i Exhibit of Sorrows. Bevæg dig gennem denne gradvist uhyggelige udstilling og se de mærkelige dukker på displayet. Interager med dukkerne for at afsløre nøglerne. Vær forberedt på at gøre forfærdelige ting for at undslippe.

Mørkheden og uroen bliver dybere, jo mere du skrider frem. Du vil støde på de samme udstillinger i foruroligende nye former, når din panik for at undslippe stiger. Du bliver nødt til at træffe grusomme beslutninger for at kunne forlade stedet.

Trods den skumle undertone i spillet er der en historie at opdage, som vil holde dig fanget helt til slutningen. Exhibit of Sorrows er et fremragende horror spil, du bør opleve.

Funktioner

  • Originalt koncept
  • 10 minutters spilletid
  • Foruroligende oplevelse
  • Gratis at spille

Flere skræmmende spil

Gennemse vores gyser og uhyggeligt kategorier for flere underlige, uhyggelige og skræmmende spil. Tjek gerne Horror Tale og FnAF Shooter ud som næste skridt.

Udgivelsesdato

April 2022

Udvikler

Dette spil er udviklet af Maxim Tsai.

Platform

Webbrowser

Sidst opdateret

30. maj 2022

Gameplay-video

Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame