Logo CrazyGames.com
Controller opdaget
Udforsk vores controller-kompatible spil

Mine Blocks

Bedømmelse:
9,1
(143.106 stemmer)
Udvikler:
Zanzlanz
Udgivet:
december 2021
Teknologi:
HTML5
Platform:
Browser (desktop-only)
Klassificering:

Mine Blocks er et 2D Minecraft-fanspil, der oprindeligt blev udgivet i Flash. Du kan nu spille spillet igen, da det er blevet genopbygget i HTML5. Udforsk, lav og skab en verden efter din egen fantasi i denne åbne legeplads!

Spilmodes

Mine Blocks har mange funktioner til fælles med Minecraft, herunder den fede pixelerede visuelle stil. Men spillet tilføjer også helt nye idéer. Der er to hovedspiltyper i Mine Blocks, nemlig overlevelse og kreativitet.

Overlevelse

Saml forskellige materialer for at fremstille ly, våben og føde. Materialerne kombineres med andre for at skabe nye genstande. For eksempel ved at bruge træ og sten til at fremstille en træøkse. Se håndværksopskrifter på den officielle wiki for mere. Shelter og våben er nødvendige for at bekæmpe fjendtlige mobs såsom krybdyr, edderkopper og zombier.

Kreativ

Creative mode er en sandkasse, hvor du frit kan strejfe rundt og har ubegrænsede ressourcer til din rådighed. Du mister ikke helbred eller dør, og du kan flyve rundt på kortet ved at dobbelttappe på "W" eller "Space" for at placere blokke, genstande og mobs, hvor du vil. I denne tilstand kan du bruge din fantasi til at bygge episke strukturer, byer, verdener og alt muligt andet.

Mere spil som dette

Du kan gennemse vores Sandkasse og Minecraft spil for at finde flere. Lignende titler omfatter Paper Minecraft, som er et andet 2D Minecraft-spil. Der findes også mere action-centrerede titler som Voxiom og WorldZ, der er meget populære.

Funktioner

  • To gameplay modes - overlevelse og kreativ
  • Spar dine baner og kreationer
  • Ubegrænsede muligheder for skabelse og design
  • Enkle kontroller svarende til det originale Minecraft

Platform

Mine Blocks blev lanceret som et Flash-spil. HTML5-versionen har været tilgængelig siden 2021 og kan spilles uden plug-ins!

Udvikler

Mine Blocks er skabt af indie-spil og musikudvikleren Zanzlanz. Dette lille produktionsselskab har skabt nogle fantastiske titler som Snowman Slide, Deseeder og de populære opfølgere Mine Blocks 2 og Mine Blocks 3.

Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame