Logo CrazyGames.com
Controller opdaget
Udforsk vores controller-kompatible spil

Mine Blocks

Bedømmelse:
9,1
(169.178 stemmer)
Udvikler:
Zanzlanz
Udgivet:
december 2021
Sidst opdateret:
januar 2024
Teknologi:
HTML5
Platform:
Browser (desktop-only)
Klassificering:

Mine Blocks er et 2D Minecraft-fanspil, der oprindeligt blev udgivet i Flash. Du kan nu spille spillet igen, da det er blevet genopbygget i HTML5 og opdateres regelmæssigt af udviklingsteamet. Udforsk, lav og skab en verden efter dine egne fantasier i denne åbne legeplads!

Sådan spiller du

Mine Blocks har mange ligheder med Minecraft, herunder det seje pixelerede visuelle stil. Men spillet tilføjer også helt nye idéer. Der er to primære spiltilstande i Mine Blocks, overlevelse og kreativitet. For nylig blev "minigames" fanen tilføjet for at præsentere nye spiltilstande.

Overlevelse

Saml forskellige materialer for at bygge ly, våben og proviant. Materialerne kan kombineres med andre for at skabe nye genstande. For eksempel kan du bruge træ og sten til at bygge en træøkse. Se crafting opskrifterne på den officielle wiki for mere information. Ly og våben er nødvendige for at bekæmpe fjendtlige mobs som creepers, edderkopper og zombier.

Kreativitet

Kreativ tilstand er en sandkasse, hvor du frit kan bevæge dig rundt og har ubegrænsede ressourcer til din rådighed. Du mister ikke liv eller dør, og du kan flyve rundt på kortet ved at dobbelttrykke på "W" eller "Space" for at placere blokke, genstande og mobs, hvor du vil. I denne tilstand kan du bruge din fantasi til at skabe episke strukturer, byer, verdener og alt andet.

Deltag i skattejagten!

Som en del af opdatering 1.31 kan du deltage med dine venner i online multiplayer og gennemføre skattejagten for at finde alle 10 genstande på 8 minutter, før nogen anden gør!

Andre spil som dette

Du kan gennemse vores Sandkasse og Minecraft spil for mere. Lignende titler inkluderer Paper Minecraft, som er et andet 2D Minecraft spil. Der er også mere actionfokuserede titler som Voxiom og WorldZ, som er meget populære.

Funktioner

  • Overlevelses- og kreativ tilstand
  • Spil online i skattejagten!
  • Gem dine niveauer og kreationer
  • Ubegrænset potentiale for skabelse og design
  • Enkle kontrolfunktioner, der ligner det originale Minecraft

Platform

Mine Blocks blev lanceret som et Flash-spil. HTML5-versionen er tilgængelig siden 2021 og kan spilles uden brug af tillægsprogrammer!

Udvikler

Mine Blocks er skabt af indie-spil- og musikudvikleren Zanzlanz. Dette lille produktionsselskab har skabt nogle fantastiske titler som Snowman Slide, Deseeder og de populære opfølgere, Mine Blocks 2 og Mine Blocks 3.

Sidst opdateret

04. jan. 2024

Gameplay-video

Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame