Logo CrazyGames.com
Controller opdaget
Udforsk vores controller-kompatible spil

Firestone Idle RPG

Bedømmelse:
8,7
(7.576 stemmer)
Udvikler:
Holyday Studios
Udgivet:
april 2024
Sidst opdateret:
juli 2024
Teknologi:
HTML5 (Unity WebGL)
Platforme:
Browser (desktop-only), App Store(iOS, Android), Steam
Klassificering:
Wiki-sider:

Firestone Idle RPG er et Idle fantasy MMO-spil sat i verdenen Alandria. Bekæmp horder af Undead- og Orc-fjender i en gruppe af op til fem helte, gå med i en guild og høst belønningerne ved at udvikle din karakter. Firestone er et Idle RPG, hvilket betyder, at gameplayet fokuserer på simple handlinger som at venstreklikke.

Firestone Historie

Som helten i denne historie er dit mål at eliminere Undead og Orc-styrker, der skaber kaos og uorden i Alandria. Kongen har betroet dig at stoppe disse kaotiske kræfter og skaffe Firestones for at redde Kongeriget. Kamp mod disse endeløse horder på Alandria-kortet for at kræve belønningerne og øge dine talenter.

Helte

Helte er opdelt i klasser og specialiseringer. Klasserne angiver din helts evner, der aktiveres ved brug af mana, raseri eller energi. De består af Warrior, Mage, Priest, Druid og andre. Specialiseringer er effektivt den rolle, du påtager dig i kampen, det kan være DPS, tank eller healer. Med en række kombinationer og færdigheder at fokusere på kan du opgradere den ultimative helt og dominere spillet i din egen stil! Udover at tillade op til fem helte i en gruppe, kan du også bruge en Guardian. Guardianer er guddommelige væsner som engle og drager, der kan låses op i Magic Quarter og bruges mod dine fjender.

Opdrag

Der er et utal af opgaver, daglige quests og ugentlige quests i Firestone Idle RPG. Daglige quests kan være så simple som at åbne tre kister eller større udfordringer som at fuldføre ni kortmissioner. Ugentlige quests kræver en større indsats og belønner dig med almindelige, sjældne, episke og legendariske kister afhængigt af questen og dit helteniveau. Opgrader dine evner i spillet for at klare dine opgaver hurtigt og få belønningerne!

Udstyr

At udvikle dine helte til at være utroligt stærke er, hvad der gør Firestone så sjovt at spille. Du kan gøre dette ved at fokusere på dine mest essentielle evner via talenttræet, men det udstyr, du bruger, er også afgørende. Det sjældneste udstyr er det bedste, find det, fortryl det og brug det til at decimere horderne hurtigere.

Udvidet Gameplay

Når du fortsætter med at stige i niveau, låser du op for fantastiske nye evner gennem nye bygninger i byen. I starten har du Hall of Heroes og Magic Quarter til dine helte og guardianer. Når du bevæger dig videre til senere i spillet, låser du op for alkymisten, hvor du kan lave eksperimenter for tilfældige opgraderinger og omdanne kister til højere sjældenheder. Spillet opdateres regelmæssigt med nyt indhold, så der kan komme flere bygninger til byen i fremtiden!

Funktioner

 • Kæmp actionfyldte kampe mod fjendehorder
 • Modtag løbende belønninger for din fremgang
 • Forfine dine evner ved hjælp af det mangfoldige talenttræ
 • Kæmp i grupper på fem sammen med dine guild-medlemmer
 • Free-to-play med regelmæssige opdateringer for frisk gameplay!

Udgivelsesdato

 • September 2019 (Steam)
 • September 2022 (Android)
 • September 2023 (iOS)
 • Maj 2019 (WebGL)

Platforme

 • Webbrowser
 • Android
 • Steam
 • iOS

Sidst opdateret

15. jul. 2024

Reklame
Apple Store LogoGoogle Play LogoSteam Store Logo
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame