Logo CrazyGames.com
Controller opdaget
Udforsk vores controller-kompatible spil

Spooky Island

Bedømmelse:
9,3
(32.268 stemmer)
Udvikler:
Izyplay Game Studio
Udgivet:
september 2022
Sidst opdateret:
februar 2023
Teknologi:
HTML5 (Unity WebGL)
Platforme:
Browser (desktop-only), App Store(Android)
Klassificering:

Spooky Island er et afslappet eventyrspil, hvor du dræber monstre og udvider din base. Bliv den ultimative apokalypsehelt og besejr alle øens ghouls, før du sejler afsted til en ny destination!

Funktioner

Dræb monstre og sælg deres knogler for guld

Dræb monstre og saml deres knogler, som du kan sælge for guld. Du kan bruge dit guld til at købe opgraderinger og udvide din ø.

Få nyere, mere kraftfulde sværd

Opgrader dit våben, så du kan hugge og hugge dig igennem monstre med mere kraft og stil end nogensinde før. Dit våben får en komplet visuel makeover, når du opgraderer skaden og hastigheden.

Lås op for hemmelige våben og tårne

Bombardér fjenden med våben. Efterhånden som du gør fremskridt, får du flere muligheder for at bruge forskellige våben. Du kan bygge et vagttårn for automatisk at bombardere bæsterne med kugler. Indimellem kan du se en reklame for at få helt seje våben som f.eks. en minigun og sprøjte monstrene til kugler.

Rejs til nye steder for at få et nyt eventyr

Når du har udrettet blodbadet og genoprettet freden på øen, kan du sejle videre til det næste sted med stærkere monstre og nye eventyr, som du skal overvinde!

Flere spil som dette

Hvis du kunne lide det vanedannende og sjove Spooky Island, kan du tjekke Market Boss fra den samme udvikler. Super Monster Run og Bounce Out er to mere uhyggelige casual spil at have det sjovt at spille.

Udgivelsesdato

september 2022

Udvikler

Izyplay Game Studio har udviklet dette spil.

Platforme

  • Web-browser
  • Android

Sidst opdateret

24. feb. 2023

Reklame
Google Play Logo
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame