Logo CrazyGames.com
Controller opdaget
Udforsk vores controller-kompatible spil

Star Stable

Bedømmelse:
8,9
(2.355 stemmer)
Udgivet:
november 2019
Teknologi:
HTML5
Platform:
Browser (desktop-only)
Klassificering:

Star Stable er en fantastisk hestesimulator. Det er et MMO-spil om heste, hvor du skal tage dig af din hest. Udforsk den store og smukke verden og tag del i forskellige udfordringer og quests. Dette hestespil er så sjovt og er et af de mest unikke online rollespil, der findes i øjeblikket.

Skab din egen star stable online karakter

Til at starte med skal spillerne oprette deres egne karakterer fra bunden. Oprettelsesprocessen er dybdegående, og du kan vælge mellem en række forskellige funktioner. For eksempel kan spillerne ændre deres frisure, ansigtstræk og øjenfarve.

Desuden kan spillerne også ændre farven og navnet på deres babyføllet. Dette kreativitetsrally giver spillerne mulighed for at gøre spillet til deres eget og udvikle en unik rytter- og hestekombination.

Skønt hestsimuleringsspil

Bortset fra tilpasningen er dette spil så sjovt. Dette massivt multiplayer-onlinespil har et stort potentiale. Udforsk 3D-verdenen og fuldfør forskellige opgaver og missioner. Mens du spiller, skal du forsøge at få den hurtigst voksende hest.

Du kan desuden spille med dine venner og ride sammen gennem landskaberne og tage på fælles quests. Dette spil har uendelige muligheder og er fantastisk for dem, der elsker heste.

Udgivelsesdato

Oktober 2011

Udvikler

Star Stable Entertainment AB har lavet dette spil.

Platform

Windows og Mac
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame