Logo CrazyGames.com
Controller opdaget
Udforsk vores controller-kompatible spil

RPG spil

Hvad er RPG-spil?

RPG står for rollespil. Disse spil fokuserer normalt på en enkelt karakter eller en lille gruppe af karakterer. I modsætning til andre spil, hvor en rolle er der for spillets skyld, baner rollespilskaraktererne sig vej gennem en historie. I de fleste tilfælde får du erfaring, mens du kæmper, hvilket giver dig mulighed for at opgradere dine karakterer og forbedre deres styrke. Andre typer RPG'er er mere passive, hvor spilleren udforsker ved at pege og klikke og løse gåder undervejs.

Historie om rollespil

Det oprindelige rollespil blev kaldt bordrollespil. Det foregår gennem diskussion og ikke ved fysisk at udføre karakterernes handlinger, som det er tilfældet i live action rollespil (LARP). Spillemesteren bestemmer reglerne og sørger for, at alle spillere spiller efter reglerne. I 1974 blev en version af Dungeons & Dragons udgivet via elektroniske medier. Disse computerrollespil blev påvirket af elektroniske spil og kan opdeles i single- og multiplayer-spil.


Spil den bedste online RPG spil gratis på CrazyGames, ingen download eller installation påkrævet. 🎮 Spil Dead Land: Survival og mange flere lige nu!
Vis mere