Logo CrazyGames.com
Controller opdaget
Udforsk vores controller-kompatible spil

Peg og Klik spil

Ingen god gerning forbliver ustraffet, især ikke hvis du forsøger at hjælpe en alien. Phil besluttede sig for at gøre netop det, og nu er han fange på et hemmeligt anlæg i adventure-spillet Riddle Transfer, hvor der står store indsatser på spil. Har du, hvad der skal til for at guide Phil ud derfra i live? Du bliver nødt til at stole på at finde og kombinere skjulte genstande med andre værktøjer, mens du baner dig vej gennem en pulserende historie om intriger og flugt med en uafklaret cliffhanger-slutning! Bare rolig, du finder dine svar i Riddle Transfer 2. Det ser ud til, at Phil har en evne til at få sig selv låst inde, da han befinder sig i samme knibe i Riddle School 5. Denne gang er han blevet taget til fange af rumvæsner, der har planer om at ødelægge Jorden! Ligesom i hans tidligere eventyr skal du bruge din forstand og dine omgivelser til at komme ud i live og stoppe rumvæsnerne i opløbet!

Har du nogensinde haft lyst til at se en hjertevarm saga udfolde sig? Hvad hvis den havde en bil som hovedperson? Nå, men Wheely-spillene giver dig chancen for at hjælpe Wheely med at overvinde almindelige verdensomspændende udfordringer ved hjælp af sjove og udfordrende gåder! Hjælp Wheely med at gøre ting som at finde accept eller få nye dæk, for blot at nævne nogle få. Det er ikke et helt almindeligt eventyr, men det er helt sikkert et af de spil, der vil få dig til at føle dig godt tilpas! Intet peg og klik-spil er komplet uden et lille mysterium. Hvis det er noget for dig, skal du tjekke Vortex Point 8. Følg historien om Dr. Prescott og hans trofaste guide, Kevin, mens de forsøger at afdække hemmelighederne bag Waddington Swamp. Det bliver ikke let, da du vil blive stillet over for de samme typer problemer og gåder, som vi alle kender og elsker ved point and click-spil!


Spil den bedste online Peg og Klik spil gratis på CrazyGames, ingen download eller installation påkrævet. 🎮 Spil Pepi Super Stores: Fun & Games og mange flere lige nu!
Vis mere