Logo CrazyGames.com
Controller opdaget
Udforsk vores controller-kompatible spil

Operationsspil

Udføre akut kirurgi

I middelalderen blev kirurgi udført af barber-kirurger, ikke af læger. De klippede dit hår og udførte derefter operationer på dig med mærkelige gamle apparater. I dag udføres operationer via browserspil.

Men måske ikke. Men vi har læger til at udføre det i dag. Du kan være en moderne kirurg i Emergency Surgery, hvor du kan tage dig af forskellige patienter med mærkelige problemer! Ordn deres lidelser og helbrede dem så hurtigt som muligt.

Sjove kirurgi spil

Hvem siger, at du ikke kan udføre kirurgi, mens du har det sjovt? Sjove kirurgispil indeholder patienter med et væld af utrolige sygdomme. I Sjove ørekirurgiske spil vil du ikke tro, hvad Sora har i ørerne! Det ser ud som om, at nogle bakterier har slået lejr.

Så er der Luke og Lora, de er triste og dårlige af at stirre på skærme hele dagen! Lyder det bekendt? De vil virkelig gerne have en behandling, så de kan gå ud og lege. Hjælp dem med at få det bedre i Sjove øjenoperationer.

For et mere makabert twist kan du tjekke Amatørkirurg og udføre livreddende behandling ved hjælp af pizzabakker i en baggård.

Kirurgispil er for det meste morsomme og lette spil. Rigtig kirurgi er trods alt et seriøst erhverv, der redder rigtige liv hver dag. Og det tager år at uddanne sig. Vi håber, at du nyder at gennemse vores samling af kirurgispil og finder et browserspil, der gør dig glad!


Spil den bedste online Operationsspil gratis på CrazyGames, ingen download eller installation påkrævet. 🎮 Spil Emergency Surgery og mange flere lige nu!
Vis mere