Logo CrazyGames.com
Controller opdaget
Udforsk vores controller-kompatible spil

Match 3 spil

Spil de bedste Match-3-spil

Hvad enten du er ude efter juveler, slik eller katte, kan du kvæle din appetit i match-3-arenaen. CrazyGames har en omfattende samling af de bedste og nyeste match-3 spil online.

Swipe juveler og slik

Slik er meget bedre for dine tænder, når det er digitalt. Ikoniske spil som Candy Crush bragte match-3 til et stort casual marked. Nu er der mange spin-offs og innovative nye titler at spille.

Det Papa Cherry Saga vil tilfredsstille din trang til at kombinere søde sager. Det samme vil Cookie Crush 3 gøre. Du kan endda tage din slikknusningsadfærd med online i Sugar Shock og konkurrere mod andre spillere.

Jewels og ædelstene ser mere skinnende ud i en ideel verden, hvor de vælter uendeligt ned ad skærmen. Det er derfor, vi har juvel-match-3-spil som Microsoft Jewel. Tjek Jewels FRVR og Jewel Burst for andre varianter.

Match og sammenlægning

Der er opstået en spændende ny genrekombi, der kombinerer match-3 med rollespils- og forsvarsspilmekanikker. Et af de nyeste og mest populære match-3-spil er Mergest Kingdom, et spændende fusionsspil , hvor du bygger et kongerige ved at matche 3 elementer. Tower Swap er et andet smart spil, hvor du bruger match-3 til at flette dele og skabe forsvar for at stoppe drager, der angriber dit slot.


Spil den bedste online Match 3 spil gratis på CrazyGames, ingen download eller installation påkrævet. 🎮 Spil Fairyland Merge & Magic og mange flere lige nu!
Vis mere