Logo CrazyGames.com
background

RAID: Shadow Legends

73
bedømmelser
8,2

Gå med i RAID: Shadow Legends-fænomenet! RAID: Shadow Legends er et episk fantasy action-RPG-spil. Saml legendariske krigere og administrer din fæstning for at triumfere som en mester! Dette spil har taget verden med storm og har over 15 millioner downloads på verdensplan. Deltag i handlingen i dag og se, hvad al den ståhej handler om!

Dette spil har et fremragende omfang og næsten ubegrænset spilbarhed. Der er historiekampagner, episke boss-kampene, PVP-arena, dungeon runs og meget mere. Hver forskellig spiltilstand giver i sig selv timevis af gameplay og RPG-agtig progression. RAID Shadow Legends er en fantastisk kombination af rollespil og fantasy RPG-mekanik.

Hvad kan du forvente af World of Teleria?

Vælg mestre fra 16 forskellige racer, og opbyg et formidabelt hold af helte. Hovedformålet med dette spil er opbygning af helte og progression - det er i bund og grund et spil til samling af helte. Du kan låse op for særligt udstyr, artefakter til at hjælpe i kampene og særlige færdigheder, aoe-angreb og forskellige evner.

De to hovedklassifikationer af helte er lys og mørke - dette er yderligere opdelt i underfraktioner som orker og mennesker. Historien i dette spil er også medrivende - du kan lære om karakterernes historie og de forskellige relationer mellem de forskellige fraktioner.

Skab alliancer og samarbejd for at låse op for sjældnere genstande

Et af de bedste aspekter af dette spændende spil er muligheden for at slutte sig til alliancer. Du kan slutte dig til dine venner og danne alliancer til gensidig fordel for hinanden. Alliancer kan deltage i gruppeaktiviteter som f.eks. at kæmpe mod en raid klanboss. Desuden kan I give hinanden støtte og strategier, når I kæmper arena-kampene.

Hvis du sætter pris på teamwork og ønsker at spille med ligesindede, vil du nyde allianceaspektet i RAID: Shadow Legends. Derudover er det generelle gameplay og følelsen af progression fantastisk. Du vil lære at elske dine karakterer, efterhånden som du øger deres niveau, udstyrer dem med nyt udstyr og forbedrer deres evner og færdigheder.

Spil F2P, eller brug lidt med mikrotransaktioner

Det smukke ved RAID Shadow Legends er, at det henvender sig både til hardcore-spil og casual-spilere. Hvis du vil bruge penge, så kan du udnytte de forskellige mikrotransaktioner - det hjælper din progression. Alternativt, hvis du ønsker at spille gratis, behøver du ikke at bruge en krone!

Hvorfor ikke give dette fantastiske online RPG-spil en chance i dag og starte din episke samling af helte? Du kan spille så lidt eller så længe du vil - du kan også bruge uger væk fra RAID: Shadow Legends, og samle det op, når du vil, med din progression gemt!

  • Over 300 samlerbare figurer
  • 16 spilbare fraktioner
  • Udsøgt 3D-fantasygrafik
  • Sjovt RPG-gameplay
  • Gå med i guilds og spil med venner

Udvikler

RAID: Shadow Legends er lavet af Plarium.

Platforme

  • Webbrowser
  • Android
  • iOS
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame