Detektiv-spil

Sherlock Holmes

Detektivspil kan være uhyggelige. De kan også være medrivende og traditionelle. Du kan undersøge gerningsstedet for et mord eller finde vej ud af et uhyggeligt escape room. Du kan endda spille som den berømte britiske detektiv, Sherlock Holmes. Undersøg selv beviserne i Sherlock har en ledetråd!

Punkt og klik

Punkt-og-klik er et populært format for detektivspil. Du løser jo mysterier ved at undersøge gerningsstedet og samle beviser til din sag. Vortex Point 8 er et sjovt detektivspil med peg-og-klik-mekanik.

Overnaturlige detektivspil

Overnaturlige og uhyggelige temaer er også almindelige i detektivspil. I Roach Motel Mystery bliver du hyret som paranormal efterforsker til at løse problemet med det hjemsøgte motel.

I Forgotten Hill: Surgery, er du ikke en detektiv. Men du skal bruge dine detektivfærdigheder til at huske, hvem du er, og undslippe en uhyggelig kirurgisk klinik.

Populære detektivspil

Det mest populære detektivspil på CrazyGames er Murderer. Det er et 3D-multiplayer-spil inspireret af spil som Among Us og Werewolf. Tjek det ud, og mange flere detektiv-browserspil i samlingen.


FAQ

Hvad er de mest populære Detektiv-spil?

 1. Murderer
 2. Mystery Mansion: Puzzle Escape
 3. Betrayal.io
 4. Disc Us
 5. Total Darkness
 6. Pursuit
 7. The Untitled Happiness Project
 8. Adventure Boy: Jailbreak
 9. ANOVA
 10. Where's an Egg

Hvad er de bedste Detektiv-spil at spille på mobiltelefon og tablet?

 1. Where's an Egg
 2. ANOVA
 3. Pursuit
 4. Total Darkness
 5. Arcane: The Miller Estate Episode 3

Vi har samlet 22 af de bedste gratis online detektiv-spil. Disse spil omfatter browserspil til både din computer og mobile enheder samt apps til dine Android- og iOS-telefoner og -tabletter. De omfatter nye detektiv-spil såsom og top detektiv-spil såsom Murderer, Mystery Mansion: Puzzle Escape og Betrayal.io.
Vis mere