Logo CrazyGames.com
Controller opdaget
Udforsk vores controller-kompatible spil

Detektiv-spil

Sherlock Holmes

Detektivspil kan være uhyggelige. De kan også være medrivende og traditionelle. Du kan undersøge gerningsstedet for et mord eller finde vej ud af et uhyggeligt escape room. Du kan endda spille som den berømte britiske detektiv, Sherlock Holmes. Undersøg selv beviserne i Sherlock har en ledetråd!

Punkt og klik

Punkt-og-klik er et populært format for detektivspil. Du løser jo mysterier ved at undersøge gerningsstedet og samle beviser til din sag. Vortex Point 8 er et sjovt detektivspil med peg-og-klik-mekanik.

Overnaturlige detektivspil

Overnaturlige og uhyggelige temaer er også almindelige i detektivspil. I Roach Motel Mystery bliver du hyret som paranormal efterforsker til at løse problemet med det hjemsøgte motel.

I Forgotten Hill: Surgery, er du ikke en detektiv. Men du skal bruge dine detektivfærdigheder til at huske, hvem du er, og undslippe en uhyggelig kirurgisk klinik.

Populære detektivspil

Det mest populære detektivspil på CrazyGames er Murderer. Det er et 3D-multiplayer-spil inspireret af spil som Among Us og Werewolf. Tjek det ud, og mange flere detektiv-browserspil i samlingen.


Spil den bedste online Detektiv-spil gratis på CrazyGames, ingen download eller installation påkrævet. 🎮 Spil Betrayal.io og mange flere lige nu!
Vis mere