Logo CrazyGames.com

Eliatopia

12.296
bedømmelser
8,9
Developed by  Robby Scherer

Eliatopia er et browserbaseret online rollespil, der foregår i den fremmede verden Eliatopia. Du er sendt til denne verden på en mission for at opdage nyt liv. Vælg en af fire klasser og opbyg din figurs færdigheder i dette fantastiske isometriske rollespil!

Funktioner

Vælg mellem en række forskellige klasser

Der er fire klasser i Eliatopia. Disse klasser er kriger, bueskytte, troldmand og revolvermand. Hver klasse har deres egen kerneevne, som du kan forbedre, efterhånden som du udvikler dig i spillet. Når du vælger din klasse, kan du tilpasse deres udseende for at få en unik stil.

Køb nyt udstyr, og opgradér dine færdigheder

I takt med at du udvikler dig i spillet og kæmper i kampe i den anden verden, optjener du XP og stiger i niveau; du finder bytte og mønter til at købe nyt udstyr og forbedrer din figurs statistik i færdighedstræet. Udstyret giver dig ekstra defensiv og offensiv styrke samt et særligt udseende.

Kæmp mod alle slags udenjordiske væsener

Der er mange rumvæsner og mærkelige væsner at kæmpe mod på planeten Eliatopia. De bliver sværere at besejre, efterhånden som du bevæger dig gennem spillet, og derfor er du nødt til at stige i niveau og få det rette udstyr, mens du fortsætter med at strejfe rundt på denne enorme planet.

Handel, hold op, og kæmp med venner

Eliatopia er et online rollespil med gode spillerinteraktioner og et socialt system, så du kan holde kontakten med dine venner. Du kan handle med andre spillere og også kæmpe mod dem i PvP.

Mere spil som dette

Se vores RPG-spil for flere fremragende browserbaserede RPG-titler. Populære valg i denne kategori omfatter Shakes and Fidget, Dynamons World og War Lands.

Udgivelsesdato

April 2020

Udvikler

Eliatopia er lavet af Robby Scherer.

Platforme

  • Webbrowser
  • Android
Reklame
Google Play Logo
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame