Logo CrazyGames.com
Controller opdaget
Udforsk vores controller-kompatible spil

Dead Land: Survival

Bedømmelse:
8,2
(25.855 stemmer)
Udvikler:
FITGAME
Udgivet:
september 2023
Teknologi:
HTML5
Platform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Klassificering:

Dead Land: Survival is a survival game set in a zombie-infested apocalyptic world. Upgrade your hero, renovate your shelter, loot abandoned territories, craft equipment, and survive in unforgiving lands.

Sådan spiller du

Begiv dig ud på en farefuld rejse gennem apokalyptiske lande

Dead Land: Survival er fyldt med trusler fra de inficerede, der har hærget Jorden og gjort den til et ubeboeligt helvede. Fra dit hjem i Nightstone til den anstrengende karantænezonen er der en enorm verden at udforske. Vær forberedt på at kæmpe for overlevelse!

Høst ressourcer for at skabe nye genstande

Du vil høste materialer fra træer og andre naturlige ressourcer for at opgradere din helt, reparere køretøjer og istandsætte forladte bygninger som dit tilflugtssted og værksted. Du vil også finde bytte rundt omkring i de zombieramte områder på kortet.

Kæmp mod de inficerede ved hjælp af forskellige våben

Du kan lave forskellige nærkampsvåben og bruge skydevåben til at kæmpe mod zombier i en turbaseret kamp om overlevelse. Sundhedspakker og mad vil hjælpe dig med at bevare din styrke under vanskelige kampe. Våben slides over tid, så sørg for at reparere dem, når det er nødvendigt.

Gennemfør quests for andre overlevende

Nightstone er dit udgangspunkt i Dead Land: Survival. Det er en by beboet af andre overlevende, der vil handle med dig og give dig opgaver. Forskellige karakterer vil belønne dig for at fuldføre opgaver for dem. Med tiden vil du kunne besøge andre områder beboet af overlevende.

Flere spil som dette

Dead Land: Survival er et spil, der kan få dig til at miste grebet om virkeligheden i dagevis. Hvis du dog har lyst til at prøve noget nyt, kan du kigge efter flere af vores overlevelsesspil. To andre spil i denne kategori, der vil holde din opmærksomhed fanget lige så længe, er Paper Minecraft og Zombs Royale.

Funktioner

  • Kæmp turbaserede kampe mod zombier
  • Lav våben og udstyr
  • Tjen point og konkurrer med klaner
  • Gennemfør forskellige opgaver

Udgivelsesdato

Februar 2021

Udvikler

Dead Land: Survival er udviklet af swanrnd.

Platform

Webbrowser (computer og mobil)

Gameplay-video

Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame