Logo CrazyGames.com
Controller opdaget
Udforsk vores controller-kompatible spil

Rollespil

Den mest populære type MMO er MMORPG'er. Mange af disse RPG-spil er gratis at spille i din webbrowser, så du behøver ikke at downloade noget! For eksempel er Shakes and Fidget et sjovt og humoristisk fantasy-RPG, der foregår i en vedvarende verden med over 50 millioner spillere på verdensplan.

Real-Time Strategy

Selv om RPG-spil er de mest populære i MMO-genren, er der masser af RTS-spil. To veletablerede spil i denne genre er Goodgame Empire og Battle for the Galaxy. Hvis du gennemser samlingen, vil du opdage mange flere spil som disse, der foregår i forskellige tidsperioder.

Farm Management

MMO landbrugsspil er perfekte for den fredselskende pacifist. Der findes mange enormt populære spil i denne genre. Klondike kan varmt anbefales, hvis landbrugsspil er en præference.

Turn-Based

Turn-baserede spil har den gammeldags mekanik med "turtagning" ligesom mange af de klassiske rollespilstitler. Pokemon Mega er det perfekte eksempel på et turbaseret MMO.


Spil den bedste online MMO spil gratis på CrazyGames, ingen download eller installation påkrævet. 🎮 Spil 8 Ball Master og mange flere lige nu!
Vis mere