Rollespil

Den mest populære type MMO er MMORPG'er. Mange af disse RPG-spil er gratis at spille i din webbrowser, så du behøver ikke at downloade noget! For eksempel er Shakes and Fidget et sjovt og humoristisk fantasy-RPG, der foregår i en vedvarende verden med over 50 millioner spillere på verdensplan.

Real-Time Strategy

Selv om RPG-spil er de mest populære i MMO-genren, er der masser af RTS-spil. To veletablerede spil i denne genre er Goodgame Empire og Battle for the Galaxy. Hvis du gennemser samlingen, vil du opdage mange flere spil som disse, der foregår i forskellige tidsperioder.

Farm Management

MMO landbrugsspil er perfekte for den fredselskende pacifist. Der findes mange enormt populære spil i denne genre. Klondike kan varmt anbefales, hvis landbrugsspil er en præference.

Turn-Based

Turn-baserede spil har den gammeldags mekanik med "turtagning" ligesom mange af de klassiske rollespilstitler. Pokemon Mega er det perfekte eksempel på et turbaseret MMO.


FAQ

Hvad er de mest populære MMO spil?

 1. Goodgame Empire
 2. Hero Wars
 3. World of Warships
 4. Klondike
 5. Star Stable
 6. Forge of Empires
 7. Goodgame Big Farm
 8. RAID: Shadow Legends
 9. Game of Thrones Winter is Coming
 10. Zoo 2: Animal Park

Hvad er de bedste MMO spil at spille på mobiltelefon og tablet?

 1. Diamond Hunt Online
 2. ArmyGrid
 3. Diamond Hunt 3
 4. Imperia Online
 5. Wars of Worlds

Hvad er nogle undervurderede MMO spil?

 1. Goodgame Big Farm

Vi har samlet 137 af de bedste gratis online mmo spil. Disse spil omfatter browserspil til både din computer og mobile enheder samt apps til dine Android- og iOS-telefoner og -tabletter. De omfatter nye mmo spil såsom og top mmo spil såsom Goodgame Empire, Hero Wars og World of Warships.
Vis mere