Logo CrazyGames.com
Controller opdaget
Udforsk vores controller-kompatible spil

World of Warships

Bedømmelse:
8,6
(345 stemmer)
Udgivet:
februar 2020
Teknologi:
HTML5
Platforme:
Browser (desktop-only), iOS, Android, Steam
Klassificering:
Wiki-sider:

World of Warships er et gratis MMO med flådeaction. Deltag i store søslag i stor skala med en række slagskibe og klasser. Spil sammen i hold på op til 12 spillere for at erobre fjendens skibe og komme ud som sejrherre. Teamwork er afgørende i dette multiplayer-spil.

World of Warships Progression

World of Warships har et omfattende progressionssystem. Styr dit skib gennem en række spilmodes, besejr dine fjender og høst belønningerne. Niveauforøg dig og lås op for mere indhold, opgraderinger og belønninger, efterhånden som du bliver en erfaren flådekaptajn.

Du kan opgradere dit skib med forbedrede våben og forsvarsværker. Når du når niveau 7, kan du tildele en kommandør til hvert fartøj for at øge præstationen på forskellige gavnlige måder i kamp.

Premium-spillere belønnes med Doubloons, in-game-valutaen i World of Warships. Brug Doubloons til at købe forbrugsstoffer, camouflage, premiumskibe og træne kommandanter.

Spilmodes

Du kan få adgang til kampmodes ved at klikke på dropdown-menuen ved siden af "BATTLE!" øverst på Port-skærmen. Der er flere kamptilstande at vælge imellem.

Co-op

Slut dig til dine kammerater og stå over for et hold computerstyrede bots. For at skabe et fuldt spil kan bots tildeles dit hold. Co-op er en spiltilstand, som du kan begynde at spille på niveau 1 med 9 spillere pr. hold.

Random Battle

Random Battles er en populær spiltilstand, der er tilgængelig fra niveau 3 og opefter. Det er store 12v12-kampe i stor skala, hvor spillerne matches tilfældigt på baggrund af niveau og skibstype.

Scenarie

Stå over for stadig sværere bølger af bots, mens du udfører et sæt unikke mål. Hvis du samler et hold af venner, vil det øge dine chancer for succes i denne tilstand betydeligt. Den er tilgængelig for kontoniveau 12 og derover.

Ranket

Ranked battle er en konkurrencepræget spiltilstand med begrænsninger på tid og skibsniveauer. Ranked-sæsoner løber i ca. 6-7 uger og har et ranglistebaseret rangsystem. Ranglisten går fra rang 20 i bunden til rang 1 i toppen. Matchmaking-systemet placerer dig automatisk mod spillere med samme rang. Du skal nå op på kontoniveau 14 for at være berettiget til at spille rangerede kampe.

Clan

Clan-kampe svarer til rangordnede kampe. Begrænset til visse tidspunkter, niveauer og skibe gælder. Dan et hold med medlemmer af din klan og mød modstandere på samme niveau i matchmaking-systemet. Niveau 15 minimum.

Træning

Spillere på niveau 15 kan generere et fuldt tilpasset spilscenarie på et kort efter eget valg. Juster flere parametre for at teste spilmekanikken, finpudse skibe og teste strategier. Der gives ingen erfaring for spil i træningstilstand, du bruger intet og får intet for at spille.

Kampskibsklasser

Der er World of Warship skibe til at opfylde enhver rolle i teamsamarbejdet. Find din plads ved roret i en af disse slagskibsklasser.

Flyvefartøjer

Flytransportskibe giver fjernluftstøtte til dit hold på ekstrem afstand. Disse flydende flyvepladser er vigtige og fungerer som en støtteklasse. De er dog meget sårbare over for angreb uden ordentlig holdkoordinering.

Skibsskibe

Kampskibene er søkampens goliaths. Disse tungt pansrede maskiner kæmper på frontlinjerne i havkampen. Slå dine fjender med en spærreild af ildkraft, og stole på ekstrem rækkevidde støtte fra hangarskibe. Disse skibe kan tage flere tæsk end nogen anden klasse.

Krydsere

Cruisers er en strategisk klasse med flere roller. Alle nationer har krydsere, men de varierer i egenskaber. Generelt er krydsere alsidige skibe med en bred vifte af værktøjer og slots til forbrugsstoffer, hvilket gør dem i stand til hurtigt at tilpasse sig forskellige forhold på slagmarken.

Destroyers

Destroyers er lette, smidige skibe, der giver suveræn ildkraft og manøvredygtighed. Deres sundhedspulje er svagere, hvilket gør dem fatalt sårbare over for ammunition som torpedoer.

Spiltips

To enkle tips til succes med World of Warships:

Teamspil er vigtigt - så sørg for at have et stærkt hold, og sørg for at være åben for at samarbejde med andre spillere.

Tid dine skud - World of Warships byder på kamp på lang afstand. Det kan tage op til 10 sekunder for skud at nå et mål, så du skal på forhånd beregne, hvor dine skud vil lande. Øvelse gør mester!

Systemkrav

Wargaming anbefaler følgende systemkrav til World of Warships:

  • OS: Windows 7 x64 / 8.1 / 10
  • CPU:
  • Intel i5 3.4 Ghz / AMD FX 6350 3.9 Ghz
  • GPU:
  • Nvidia Geforce GTX 660 / AMD Radeon R9 270x
  • RAM: 4 GB

Mere Wargaming-spil

Hvis du er vild med episke free-to-play krigsspil, bør du også tjekke World of Tanks, et eksplosivt multiplayer kampvognskampspil med en lignende spillestil.

Udgivelsesdato

September 2015

Udvikler

World of Warships er udviklet af Wargaming.

Platforme

  • Webbrowser
  • Android
  • Steam
  • iOS
Reklame

Flere spil i denne serie

Apple Store LogoGoogle Play LogoSteam Store Logo
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame