Logo CrazyGames.com
Controller opdaget
Udforsk vores controller-kompatible spil

Goodgame Empire

Bedømmelse:
8,7
(35.650 stemmer)
Teknologi:
HTML5
Platforme:
Browser (desktop-only), iOS, Android
Klassificering:
Wiki-sider:

Goodgame Empire er et MMO-strategispil, der foregår i middelalderen. Du starter med et enkelt slot og udvikler gradvist din civilisation over hele verden for at skabe et blomstrende imperium. Det er gratis at spille i din webbrowser, ingen download er nødvendig, så kom i gang og slut dig til en alliance i dag!

Goodgame Empire

Goodgame Empire har fostret et online fællesskab af spillere i løbet af de mange år, siden spillet blev startet. Sammen med en imponerende liste af funktioner, der kan holde dig beskæftiget, er der hyppige store opdateringer, der holder gameplayet frisk, og et samarbejdsvilligt online-fællesskab af gamere, der er unikt for Empire.

Byg et Imperium

I begyndelsen starter du med et slot. Derfra er der over 60 bygninger, som du kan bygge, og der er flere opgraderingsniveauer for både bygninger og enheder. Det kan tage tid at opbygge et ægte episk kongerige, men det stopper ikke med den første fæstning. Du kan udvide dit imperium til nye regioner på kortet, når du har bygget din primære base op. Der er også en række attraktive æstetiske detaljer til at udsmykke dit imperium og gøre det til dit.

Kæmp i slag

I middelalderen kan du ikke have venner uden fjender. Det er en tid med imperier, der kæmper om dominans, og det forventes, at du deltager i kamp. Empire har et strategisk og alsidigt kampsystem og over 50 militære enheder, som du kan bruge. Du kan endda tilpasse udstyr og genstande for at finjustere dine krigsføringsevner. Hold din hær velforsynet og stærk, og udfordr derefter andre spillere til spændende kampe.

Gå med i fællesskabet

Goodgame Empire har et unikt alliance- og pagtsystem, der giver dig mulighed for at slutte dig sammen med andre spillere. Det er ikke kun socialt givende, men du får også flere frynsegoder ved at slutte dig til alliancer, som er fordelagtige, når du starter. At være med i en alliance kan fremskynde byggetiden, angrebshastigheden og giver dig et venligt fællesskab at være en del af!

Suden at have et fællesskab på over 80 millioner spillere verden over, er der regelmæssige opdateringer og in-game events, der holder spillet engagerende og hjælper dig med at blive den ultimative KING!

Funktioner

  • Byg dit eget imperium op fra bunden
  • Skab alliancer og deltag i strategiske kampe
  • Fællesskab med over 80 millioner spillere
  • Gratis at spille i din webbrowser

Platforme

  • Webbrowser
  • iOS
  • Android

Udvikler

Goodgame Studios udvikler Empire. Spillet opdateres aktivt på ugentlig basis. Andre populære spil udviklet af Goodgame Studios omfatter Big Farm og Legends of Honor.

Original udgivelsesdato

Empire blev udgivet i 2011, men spillet har fået et væld af opdateringer siden da.

Reklame

Flere spil i denne serie

Apple Store LogoGoogle Play Logo
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame