Tactics Core

13.844
bedømmelser
9,0

Tactics Core er et .io-spil med et twist - dette spil giver dig mulighed for at deltage i højteknologisk multiplayer-krigsførelse mod hundredvis af andre spillere online. Før du begynder at kæmpe, kan du vælge mellem en række forskellige krigsskibe som f.eks. en rulle, en spydspids, en lyddæmper og en manta - hver enhed har forskellige statistikker og våben. Grafikken minder om de originale Command and Conquer-spil, og gameplayet er også magen til.

Du spiller som enten det blå eller det røde hold, og du skal forsvare din base, mens du vover dig ud i det fri for at møde dine fjender i kamp og forsøge at ødelægge deres base også. Du kan arbejde sammen med dine holdkammerater for at undgå at være i undertal og bruge strategier til at besejre dine fjender. Efterhånden som du ødelægger fjendens enheder, får du XP og stiger i niveau. Efterhånden som du stiger i niveau kan du købe nye og forbedrede enheder og opgraderinger. Hver enhed har et standardangreb og en særlig evne. Sørg for at bruge begge for at hjælpe med at vende slagets gang til din fordel. Kan du hjælpe dit hold med at opnå sejr og ødelægge fjendens kommandocentral?

Udvikler

Tactics Core er udviklet af Christopher Scott, som for nylig også har udviklet et fantastisk multiplayer RTS-spil, Strike Tactics.

Gennemgang

Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame