Logo CrazyGames.com
background

BlockTanks.io

37.087
bedømmelser
8,3

BlockTanks er et online kampvognskamp .io spil. Vælg din foretrukne spiltilstand og skyd for at ødelægge fjendens tanks og øge din score. Du kan spille solo eller i hold. Find opgraderinger for at få en fordel og dominere leaderboardet!

Hvordan man spiller

Vælg din tilstand

Vælg din foretrukne spiltilstand fra dropdown-menuen. Du kan spille battle royale, payload, free-for-all og team deathmatch.

Destroy fjendtlige tanks

Du skal blot skyde fjendtlige tanks for at øge din score. Kortene er designet til taktisk skydning. Søg dækning bag vægge, på samme måde som i ethvert skydespil. Vær reaktiv og hurtig!

Find nye våben

Alle spillere starter med en grundlæggende tankpistol. Men der er en række forskellige våben, herunder raketter, granater, haglgeværer og meget mere. Du kan finde disse våben spredt rundt omkring på kortet og skifte mellem dem i flæng. Modstandere taber dem også, når de bliver dræbt.

Sammenlignende spil

Der er forskellige multiplayer-tankspil i vores tankspil samling. Tank Off 2 er et online kampvognskampspil i 3D. Det er værd at tjekke ud, hvis du kan lide multiplayer kampvognskampe! Se vores seneste io-spil for mere hurtig online action!

Udgivelsesdato

Maj 2018

Udvikler

BlockTanks.io er udviklet af Karate Fox Studios.

Platform

Webbrowser (desktop og mobil)

Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame