Logo CrazyGames.com
Controller opdaget
Udforsk vores controller-kompatible spil

Stabfish.io

Bedømmelse:
8,5
(202.245 stemmer)
Udvikler:
Zytech AI
Sidst opdateret:
november 2023
Teknologi:
HTML5
Platform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Klassificering:
Wiki-sider:

Stabfish.io er et gratis io-spil, hvor du spiller som et dødbringende havuhyre. Deltag i en multiplayer-arena med fisk udstyret med dødelige stødtænder og nedtag din del af byttet, mens du undgår den skarpe ende af en anden spillers knivstikkeri. Saml fiskene som trofæer, spis mad for boosts, og dominer havet.

Hvordan man spiller

Et mad for at få boosts og en højere score. Eliminer andre fisk ved at angribe fra siden og bagfra. Hvert drab giver din stødtand længde. Når din stødtand er lang nok, kan du være dristigere med dine angreb.

Jo flere fisk du stikker ned, jo højere bliver din score. Hver fiskekrop vil pynte på dit spyd som en påmindelse om din voldsomme og dødbringende natur.

Anpasning

Fisk

Stabfish indeholder flere fiskeopgraderinger. Du kan låse op for flere havdyr som dræberhvaler og hammerhajer ved at nå milepælsresultater. Disse unlockable skins giver fordele i spillet som f.eks. ekstra dræberbonusser.

Våben

Alle spillere starter med en grundlæggende stødtand. Når du når niveau 4 med stødtænder, kan du opgradere din stødtænder til en trefork. Den samme logik gælder for opgradering til en chillklinge og en kædesav.

Sammenlignende spil

Stabfish.io ligner mange arena-spil i io-genren. Gennemse samlingen for at finde mange flere af disse vanedannende perler. Hop direkte ind i Hungry Shark Arena for at få en lige så underholdende oplevelse, der involverer hajer online, der kæmper for at blive det ultimative rovdyr.

Funktioner

  • Aggressivt gameplay med at stikke eller blive stukket ned
  • Random-bonusser, der giver dig en fordel
  • Dræb fjender og spis mad for at øge din score og boost meter
  • Lås op for resultater for at opgradere dit fiske- og våbenarsenal

Udgivelsesdato

Februar 2020

Udvikler

Stabfish.io er lavet af Zytech AI.

Platform

Webbrowser (desktop og mobil)

Sidst opdateret

04. dec. 2023

Gameplay-video

Reklame

Flere spil i denne serie

Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame