Logo CrazyGames.com
Controller opdaget
Udforsk vores controller-kompatible spil

Bonk.io

Bedømmelse:
9,0
(73.784 stemmer)
Udgivet:
august 2016
Teknologi:
HTML5
Platform:
Browser (desktop-only)
Klassificering:
Wiki-sider:

Bonk.io er et online fysik .io-spil, hvor du konkurrerer med op til otte spillere. Målet er at besejre dine modstandere ved at skubbe dem ind i dødbringende objekter (eller ud af kortet). Alternativt kan du se spillere gøre dette mod sig selv. Sidste person, der står tilbage, vinder.

Sådan spiller du Bonk.io

Grundlæggende

Med quick play-mulighederne kan du spille bonk.io med det samme. Brug piletasterne til at bevæge dig og X-knappen for at gøre din cirkel sværere at skubbe. Hovedformålet er at skubbe dine modstandere væk fra kortet eller ødelægge dem nok til at få dem til at eksplodere.

Smadr fjenderne med dine hop og bevæg dig og hold X-tasten nede for at få vægt og flytte platformene af objekter. Efterhånden som du spiller, vil du vænne dig til spillets mekanik. Hvert niveau har en anden udfordring, og du skal være opmærksom og vurdere situationen hurtigt.

Tilpasning

Tilpas din karakter (cirkel), som du vil, og kæmp mod op til tre andre personer på et af de hundredvis af forskellige, spiller-tilpassede kort. Du kan selv lave dine egne Bonk.io-kort ved hjælp af leveleditoren.

Flere spil som dette

Vores fysikspil indeholder et bredt udvalg af spil med fysik som kernen i gameplayet. Nogle populære fysikspil inkluderer Stickman Supreme Duelist 2 og Tug the Table.

Funktioner

  • Vanedannende og tempofyldte multiplayer kampe
  • Forskellige spiltilstande til nye udfordringer
  • Et aktivt online fællesskab siden 2016
  • Lav dine egne tilpassede kort, som andre kan spille på!

Udvikler

Bonk.io er udviklet af Chaz, en London-baseret spiludvikler, som tidligere har skabt Tiny Tanks.

Første udgivelsesdato

September 2016

Platform

Webbrowser (HTML5)

Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame