Logo CrazyGames.com
Controller opdaget
Udforsk vores controller-kompatible spil

Bonk.io

Bedømmelse:
8,9
(80.670 stemmer)
Udgivet:
august 2016
Teknologi:
HTML5
Platform:
Browser (desktop-only)
Klassificering:
Wiki-sider:

Bonk.io er et online fysik .io-spil, hvor du konkurrerer mod op til otte spillere. Målet er at besejre dine modstandere ved at skubbe dem ind i dødbringende objekter (eller væk fra kortet). Alternativt kan du se spillere gøre dette mod dem selv. Den sidste person som står tilbage, vinder.

Sådan spiller du Bonk.io

Grundlæggende

Med de hurtige spilindstillinger kan du spille bonk.io med det samme. Brug pilene til at bevæge dig og X-tasten for at gøre din cirkel sværere at skubbe. Det primære mål er at skubbe dine modstandere væk fra kortet eller ødelægge dem nok til, at de eksploderer.

Slå fjender ved at hoppe og hold X-tasten nede for at få vægt og flytte platforme med objekter. Du vil blive fortrolig med spillets mekanik, efterhånden som du spiller. Hvert niveau har en anderledes udfordring, så du skal være opmærksom og vurdere situationen hurtigt.

Tilpasning

Tilpas din karakter (cirkel) på enhver måde du ønsker og kæmp mod op til tre andre spillere på en af de hundredvis af forskellige, bruger-tilpassede kort. Du kan også lave dine egne Bonk.io-kort ved hjælp af level editoren.

Flere spil som dette

Vores fysikspil indeholder et bredt udvalg af spil, hvor fysikken er i centrum for gameplayet. Et populært spil i denne kategori er Stickman Supreme Duelist 2. Hvis du leder efter flere online-battles, er der også andre populære titler værd at spille, som Snake.io og Ev.io.

Funktioner

  • Afhængighedsskabende og hurtige multiplayer kampe
  • Forskellige spiltyper for friske udfordringer
  • Et aktivt online fællesskab siden 2016
  • Lav dine egne brugerdefinerede kort, som andre kan spille!

Udvikler

Bonk.io er udviklet af Chaz, en spiludvikler med base i London, som tidligere har skabt Tiny Tanks.

Første udgivelsesdato

September 2016

Platform

Webbrowser (HTML5)

Gameplay-video

Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame