Logo CrazyGames.com

Bonk.io

Bedømmelse:
9,0
(71.098 stemmer)
Udgivet:
august 2016
Teknologi:
HTML5
Platform:
Browser (desktop-only)
Klassificering:

Bonk.io er et online fysik .io spil, hvor du kan konkurrere med op til otte spillere. Målet er at besejre dine modstandere ved at skubbe dem ind i dødbringende objekter (eller ud af kortet). Alternativt kan du se spillerne gøre dette mod sig selv. Den sidste person, der står tilbage, vinder.

Sådan spiller du Bonk.io

Grundlæggende

Med quick play-mulighederne kan du spille bonk.io med det samme. Brug piletasterne til at bevæge dig og X ket til at gøre din cirkler sværere at skubbe. Hovedformålet er at skubbe dine modstandere væk fra kortet eller forårsage dem nok ødelæggelse til at få dem til at eksplodere.

Bryd fjender ved hjælp af dine hop, og bevæg dig og hold X-tasten nede for at få vægt og flytte platforme af objekter. Efterhånden som du spiller, vil du vænne dig til spillets mekanik. Hver bane har en anden udfordring - du skal være opmærksom og vurdere situationen hurtigt.

Anpasning

Afpas din karakter (cirkel), som du vil, og kæmp mod op til tre andre personer i et af de hundredvis af forskellige, spillertilpassede kort. Du kan lave dine egne Bonk.io-kort ved hjælp af leveleditoren.

Mere spil som dette

Vores fysikspil har et bredt udvalg af spil med fysik som kernen i deres gameplay. Nogle populære fysikspil omfatter Stickman Supreme Duelist 2 og Tug the Table.

Funktioner

  • Spændende og tempofyldte multiplayerkampe
  • Flere forskellige spiltilstande for nye udfordringer
  • Et aktivt online-fællesskab siden 2016
  • Mag dine egne tilpassede kort, som andre kan spille!

Udvikler

Bonk.io er udviklet af Chaz, en London-baseret spiludvikler, som tidligere har skabt Tiny Tanks

, Project Gungame og meget mere.

Første udgivelsesdato

September 2016

Platform

Webbrowser (HTML5)

Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame