Logo CrazyGames.com

Slither.io

Bedømmelse:
8,8
(816.230 stemmer)
Udgivet:
april 2016
Teknologi:
HTML5
Platforme:
Browser (desktop, mobile, tablet), iOS, Android
Klassificering:

Slither.io er et populært .io slange-spil. Du skal dyrke din slange ved at spise multifarvede kugler i en gigantisk multiplayer-arena. Undgå andre slanger for at undgå at blive slangefoder, eller slå andre spillere ned ved at tvinge dem til at styrte ind i din side.

Sådan spiller du Slither

Kan du lide slanger? Det er cool, hvis du ikke gør det, for disse slanger er ingen trussel for dig. Spillerne, der styrer slangerne, men ... De vil forsøge at få fat i dig. Nyd dette twist på den klassiske slangegenre med Slither.io!

Lige det klassiske spil Snake, der var tilgængeligt på mobiltelefoner og computere i årtier, vokser du ved at spise små kugler. Men Slither.io introducerer et multiplayer-element, der ændrer spillereglerne fuldstændigt.

Spis og voks

De glødende kugler er din nøgle til næring. Ved at spise dem øger du slangens størrelse og får mere energi til at booste. Jo større slangen er, jo bedre er dine chancer for at fange andre slanger

Du starter spillet småt, så prøv ikke at tage kampen op mod de store drenge, før du er blevet stærkere. Arbejd med strategien med at spise og undgå, indtil du har fået nok størrelse til at kunne tage kampen op mod mindre slanger.

Optimer din hastighed

Boost er en vigtig funktion, men det kommer på bekostning af din størrelse. Denne metode kan bruges, når du løber mod slanger, når du har det perfekte sted nær modstanderens hoved, skal du lave et pludseligt snit for at eliminere den. Brug boostet klogt for at sikre, at du får maksimal værdi for prisen.

Special Orbs

Ud over de almindelige orbs, der er bredt tilgængelige rundt omkring på kortet, er der to specielle orbs. Når en slange dør, taber de alle deres glødende kugler. Jo større slange der falder, jo mere rigelig høst er der. Hvis du finder disse orbs tidligt, kan din slange vokse hurtigt.

De andre specielle kugler kan lejlighedsvis findes flydende rundt omkring i arenaen. Disse flydende orbs vil løbe væk, hvis du jager dem, men den er mere værd end de gennemsnitlige prikker rundt omkring, så det kan være værd at forfølge.

Fange andre slanger

Når du har opnået tilstrækkelig størrelse, kan du cirkle rundt om mindre slanger, fange dem og stramme dit greb, ligesom en almindelig slange ville gøre det. Hvis din størrelse bliver gigantisk, kan du endda fange et væld af små slanger, hvilket fører til deres uundgåelige død og mere næring til dig!

Sammenlignende spil

Der findes andre spil, der ligner Slither.io, og det kommer an på præferencer, hvilke spil du bedst kan lide. Tjek nogle af de andre slange .io-spil:

Worms Zone - samme spilmekanik med en anden fornemmelse, grafik og unikke funktioner.

Paper.io 2 - et unikt twist på slange, som involverer udvidelse af territorium i stedet for at dyrke en orm eller slange!

Powerline.io - klassisk slangespilsmekanik, men du spiller som en elektricitetsledning, der bliver større.

Funktioner

 • Dekorér din orm ved hjælp af en af 12 forskellige skins
 • Ru, konkurrencepræget gameplay med forskellige spillestile
 • Med millioner af spillere verden over er der ingen mangel på kampe
 • Farverig, neon-grafik giver din slange liv

Platforme

Slither.io er tilgængelig via en webbrowser, Android og iOS.

Udvikler

Slither.io er udviklet af Steve Howse, en 32-årig udvikler fra Michigan, som tidligere har udviklet Circle Push og Flappy 2048 Extreme. Hans firma er Lowtech Studios.

Udgivelsesdato

Marts 2016

FAQ

Hvordan spiller man Slither.io?

 1. Gå til CrazyGames.com og vælg Slither.io.
 2. Vælg et kaldenavn, og klik på Spil.
 3. Guide din slange med musen eller ved at trække.

Hvordan bliver du den største slange i Slither.io?

 • Spis og voks
 • Grib særlige kugler
 • Brug boosts til at tackle fjender
 • Kreds rundt om mindre slanger og spis dem for at vokse

Hvordan spiller man Slither med venner?

Det er ikke muligt at spille Slither med venner uden at installere ekstra software. Denne software er ikke officiel og anbefales ikke.

Hvem har skabt Slither?

Slither.io blev udviklet af Steve Howse, en 32-årig udvikler fra Michigan. Hans firma hedder Lowtech Studios.

Reklame
Apple Store LogoGoogle Play Logo
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame