Logo CrazyGames.com
Controller opdaget
Udforsk vores controller-kompatible spil

Slither.io

Bedømmelse:
8,8
(816.940 stemmer)
Udgivet:
april 2016
Teknologi:
HTML5
Platforme:
Browser (desktop, mobile, tablet), iOS, Android
Klassificering:
Wiki-sider:

Slither.io er et populært .io-slangespil, hvor du skal vokse din slange ved at forbruge flerfarvede kugler i en gigantisk multiplayer-arena. Undgå andre slanger for at undgå at blive slangemad eller nedlæg andre spillere ved at tvinge dem til at kollidere med din side.

Sådan spiller du Slither

Er du vild med slanger? Det er okay, hvis du ikke er, for disse slanger udgør ingen trussel mod dig. Det er derimod spillerne, der kontrollerer slangerne, du skal passe på. Nyd denne variation af den klassiske slangespilgenre med Slither.io!

I lighed med det klassiske spil Snake, der har været tilgængeligt på mobiltelefoner og computere i årtier, bliver slangen større ved at spise små pellets. Men Slither.io introducerer et multiplayer-element, der fuldstændig ændrer spillets dynamik.

Spis og vokse

De glødende kugler er afgørende for din overlevelse. Ved at spise dem øger du slangens størrelse og får mere energi til at accelerere. Jo større slangen bliver, desto bedre er dine chancer for at fange andre slanger.

Start spillet i små størrelser og undgå at udfordre de store spillere, før du selv er blevet stærkere. Arbejd med strategien om at spise og undgå, indtil du har opnået en tilstrækkelig størrelse til at tackle mindre slanger.

Accelerer din hastighed

Accelerering er en vigtig funktion, men den kommer på bekostning af din størrelse. Denne metode kan bruges, når du er i kapløb med slanger. Når du har fundet det perfekte sted nær modstanderens hoved, skal du foretage en pludselig bevægelse for at eliminere den. Brug accelereringen klogt for at få mest mulig værdi ud af den.

Særlige kugler

Ud over de almindelige kugler, som findes rundt omkring på kortet, er der to specielle kugler. Når en slange dør, taber den alle sine glødende pellets. Jo større slange, desto større bliver udbyttet. Finder du disse kugler tidligt, kan din slange vokse hurtigt.

De andre specielle kugler kan af og til svæve rundt i arenaen. Disse svævende kugler vil flygte, hvis du jagter dem, men de er mere værdifulde end de almindelige prikker, så det kan være værd at forfølge dem.

Fang andre slanger

Når du har opnået en tilstrækkelig størrelse, kan du cirkulere omkring mindre slanger, fange dem og stramme grebet, ligesom en almindelig slange ville gøre det. Bliver din størrelse kæmpestor, kan du endda fange en hel gruppe små slanger, hvilket fører til deres uundgåelige undergang og mere næring til dig!

Lignende spil

Der findes andre spil, der minder om Slither.io, og hvilke spil du bedst kan lide, afhænger af dine præferencer. Tjek nogle af de andre .io-spil med slange-tema:

Worms Zone - samme spilmekanik, men med en anderledes fornemmelse, grafik og unikke funktioner.

Paper.io 2 - et unikt twist på slange-genren, hvor det handler om at udvide sit territorium i stedet for at vokse en orm eller slange!

Powerline.io - klassisk slangespilmekanik, men du spiller som en linje af elektricitet, der bliver større.

Funktioner

 • Dekorér din slange med et af 12 forskellige skins
 • Råt, konkurrencepræget gameplay med forskellige spillestile
 • Med millioner af spillere over hele verden er der altid masser af kampe at deltage i
 • Farverige, neon-graphics får din slange til at leve

Platforme

Slither.io er tilgængeligt via webbrowser, Android og iOS.

Udvikler

Slither.io blev udviklet af Steve Howse, en 32-årig udvikler fra Michigan, som tidligere har udviklet Circle Push og Flappy 2048 Extreme. Hans firma er Lowtech Studios.

Udgivelsesdato

Marts 2016

FAQ

Hvordan spiller man Slither.io?

 1. Gå til CrazyGames.com og vælg Slither.io.
 2. Vælg et kaldenavn, og klik på Spil.
 3. Guide din slange med musen eller ved at trække.

Hvordan bliver du den største slange i Slither.io?

 • Spis og voks
 • Grib særlige kugler
 • Brug boosts til at tackle fjender
 • Kreds rundt om mindre slanger og spis dem for at vokse

Hvordan spiller man Slither med venner?

Det er ikke muligt at spille Slither med venner uden at installere ekstra software. Denne software er ikke officiel og anbefales ikke.

Hvem har skabt Slither?

Slither.io blev udviklet af Steve Howse, en 32-årig udvikler fra Michigan. Hans firma hedder Lowtech Studios.

Gameplay-video

Reklame
Apple Store LogoGoogle Play Logo
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame