Logo CrazyGames.com
Controller opdaget
Udforsk vores controller-kompatible spil

Little Big Snake (.io)

Bedømmelse:
8,9
(170.962 stemmer)
Udgivet:
januar 2018
Teknologi:
HTML5
Platforme:
Browser (desktop-only), App Store(iOS, Android)
Klassificering:
Wiki-sider:

Little Big Snake er et multiplayer-spil IO-spil, hvor du skal dyrke en slange! Spis maden og insekterne for at udvikle din slange, mens du undgår andre slanger. Dette populære slangespil bygger yderligere funktioner på dem i lignende succesfulde spil som Slither og Worms Zone.

Spis og udvikl dig

Det grundlæggende gameplay i Little Big Snake er at spise mad og udvikle din slange. De glødende kugler og nektar er din næring. Du finder disse kugler spredt rundt omkring på kortet, i insekter og efterladt af slanger, der er gået til grunde. Hvis du spiser en af disse fødeemner, bliver din slange større og får energi til at øge hastigheden, uden at det påvirker slangens størrelse.

Den hurtigste måde at udvikle sig til den ultimative slange på er ved at fange andre slanger og større insekter. De større insekter taber ofte opgraderinger, der på den ene eller anden måde giver dig mulighed for at udvikle dig hurtigere ved at give dig en tidsbegrænset fordel.

Liv op

Little Big Snake har enkeltheden af et slange-IO-spil, men med en vis ekstra kompleksitet for at gøre spillet mere engagerende på lang sigt.

Konkurrence i spil opbygger dit niveau og giver dig kister med forskellige belønninger som f.eks. guld. Du kan også optjene resultater, som giver dig belønninger i spillet.

Opgrader din slange

Det at stige i niveau og tjene guld giver dig mulighed for at købe opgraderinger via evolutionspanelet. Dette er et færdighedstræ med flere trinvise opgraderinger til rådighed. Du kan øge energigenvinding og væksthastigheden ved at spise samt meget mere.

Der kan låses op for flere evolution-opgraderinger, når du når de højere niveauer. Det gode er, at disse opgraderinger gælder for alle de spil, du spiller!

Sammenlignende spil

Hvis du ønsker at gå videre til et andet .io-spil med flere spillere, er to af vores mest populære spil Shell Shockers og Smash Karts. Tjek Gulper.io for at finde et andet populært slangespil som du kan spille i din webbrowser.

Funktioner

  • Skøn din slange med flere attraktive skind og regalier.
  • Gør dig højere op i niveau og åbn kister fulde af guld, som du kan bruge på unlockable skind og meget mere.
  • Evolution skill tree tilbyder forskellige permanente opgraderinger til din slange.
  • Quests og bedrifter giver meningsfuldt gameplay med forskellige belønninger.

Udgivelsesdato

Januar 2018 (Flash). Spillet er blevet opdateret til at bruge WebGL siden 13. september 2019.

Udvikler

Little Big Snake er lavet af Neodinamika Inc.

Platform

Dette spil er et webbrowser-spil. Vi har også de mobile versioner (både iOS og Android).

Reklame
Apple Store LogoGoogle Play Logo
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame