Oceanar.io

13.122
bedømmelser
8,6

Oceanar.io - erobre det dybe hav! Oceanar.io er et meget udfordrende og stærkt vanedannende spil fra serien .io games.

Tag kontrol over dronningfisken, og svøm gennem det store og farlige hav og fortær alt, der er mindre end dig. Jo mere du spiser, jo mere vokser du, og jo større og ondskabsfuldere ting kan du fortære!

Kontroller din fiskehær i dette unikke io-spil

Start med en enkelt fiskedronning, og opbyg din hær af dødbringende havdyr. Brug venstre museknap til at sende dine fisk til at angribe et bestemt sted. For at bevæge dig skal du blot flytte musen, og fiskene følger med.

I dette multiplayerspil er der forskellige typer af væsner som soldaterfisk og kuglefisk, der udvider sig for at danne en barriere. Saml de neutrale fisk, og tag dem med i din hær. Hold også øje med vandmænd, da de vil angribe din hær og ødelægge dine enheder.

Extrem undervands multiplayer-action

Den bedste del af dette spil er kampene. For at ødelægge dine modstandere skal du svømme hen imod dem og drive din fiskehær fremad for at møde deres i kamp. Kampene er intense! Husk, at hvis du går direkte mod fjendens dronningfisk, kan du afslutte kampen hurtigt uden at tage for mange tab.

Når du har besejret en fjendtlig dronningfisk, kan du fange deres neutrale hær og vende fiskene til din sag! Prøv Oceanar.io i dag, og start din undervandskampagne for ødelæggelse!

Udgivelsesdato

November 2016

Udvikler

S3Games har lavet Oceanar.io.

Funktioner

  • Multiplayer fiskespisende gameplay
  • Sammenføjelige fisk
  • Smukt hav
  • 2D-grafik og kan spilles i fuld skærm
  • Spilles i fuld skærm

Platforme

  • Webbrowser (desktop og mobil)
  • Android

Gennemgang

Reklame

Flere spil i denne serie

Reklame
Reklame
Reklame
Reklame