Logo CrazyGames.com
background

Fireboy and Watergirl 5: Elements

519.008
bedømmelser
9,1

Fireboy and Watergirl 5: Elements er et kooperativt 2-spiller-spil, hvor du styrer enten Fireboy eller Watergirl. De to figurer skal arbejde sammen for at løse gåderne og overvinde forhindringerne i hvert niveau. I dette spil udforsker figurerne forskellige templer såsom vindtemplet, istemplet og ildtemplet. Gennemse vores Fireboy and Watergirl-spil for at se hele serien!

Fireboy and Watergirl 5

Kooperativt gameplay

Fireboy and Watergirl 5: Elements er baseret på co-operativt gameplay. Det betyder, at det'er meget bedre at spille det sammen med en ven! I stedet for at spille mod hinanden, arbejder I sammen for at løse gåder og komme videre gennem niveauet. Kontrollen er sat op, så I begge kan spille komfortabelt på den samme enhed. Hvis du ønsker at spille solo, kan du stadig spille ved at styre begge figurer på samme tid.

Templer

Hvert område indeholder forskellige elementære udfordringer, som du skal overvinde. Skovtemplet er det første område. Her skal du bruge begge figurer til at samle de farvede diamanter og komme til slutdørene. Hvert område har en anden stil. Lys-templet har for eksempel smukke farvede lys.

Nyt indhold

I dette femte afsnit af Fireboy and Watergirl er der et stort udvalg af nye templer, der fusionerer mange elementer fra det tidligere spil. Nogle spændende nye templer med helt nye gåder omfatter templer udelukkende med ild og udelukkende med vand, hvor en af jer skal tage føringen i løsningen af templet. Med temaet om elementerne, som titlen antyder, er der et fantastisk udvalg af gåder, der holder dig beskæftiget.

Spiltips

  • Hold øje med fælderne, knapperne og håndtagene.
  • Spil spillet i et jævnt tempo, ellers kan du ende tilbage ved starten.
  • Tænk nøje over dine handlinger, og hvilken figur du bruger.
  • Teamarbejde er nøglen. Du kan ikke gennemføre en bane uden at bruge både Fireboy og Watergirl.

Udvikler

Oslo Albet har lavet Fireboy and Watergirl 5: Elements.

Udgivelsesdato

Januar 2019

FAQ

Kan man spille Fireboy and Watergirl online?

Ja, du kan spille alle Fireboy og Watergirl spil online på CrazyGames.

Hvor mange Fireboy and Watergirl spil er der?

Der er 6 Fireboy og Watergirl spil:

Kan du spille Fireboy and Watergirl på dine mobile enheder såsom iPad, iPhone og Android?

Takket være HTML5-teknologien kan du spille Fireboy and Watergirl på alle enheder, herunder iPad, iPhone og Android-tablets og Android-telefoner.

Kan jeg spille Fireboy and Watergirl i fuld skærm?

Du kan spille spillet i fuld skærm ved at trykke på ikonet for fuld skærm i højre nederste hjørne.

Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame