Logo CrazyGames.com
Controller opdaget
Udforsk vores controller-kompatible spil

Fireboy and Watergirl 3: Ice Temple

Bedømmelse:
9,0
(187.854 stemmer)
Udgivet:
september 2018
Teknologi:
HTML5
Platform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Wiki-sider:

Fireboy and Watergirl 3: Ice Temple er det tredje kooperative platformspil i Fireboy and Watergirl-serien. Udforsk is-templets frysende dybder, og glid dig vej gennem de vanskelige gåder. Arbejd sammen for at opnå de bedste resultater! Der er 36 stadier med stigende sværhedsgrad, som du skal mestre.

Hvordan man spiller

Spil i samarbejde

Fireboy and Watergirl 3: Ice Temple spilles bedst i samarbejde med en ven, selv om du også kan spille solo med kontrol over begge figurer. Sammen med en ven kan du bruge det samme tastatur til at styre Fireboy og Watergirl gennem en labyrint af isfulde gåder.

Udnyt dine styrker

Nyt kraften fra vand, ild og teamwork til at besejre hver enkelt vanskelig situation. Begge figurer har unikke styrker, som du skal bruge for at komme igennem forskellige dele af hvert niveau. Med tilføjelsen af is skal du også tænke over den bedste måde at komme igennem en glat situation.

Løs problemer

Der er gåder med vand, lava, slim og nu også lys, is og mange andre tingester, efterhånden som du kommer videre i spillet. Tænk kreativt og arbejd som et team for at finde en vej gennem de stadig mere komplekse udfordringer.

Fireboy og vandpige-serien

Fireboy and Watergirl er en populær platformsspilserie, der involverer samarbejde om at løse problemer i fællesskab. Dette er det tredje spil i serien. Gennemse resten af serien nedenfor:

Mere spil med 2 spillere

Kør over til vores 2-spiller-spil samling for at finde en stor samling af titler, du kan spille med dine venner lokalt og online. Stickman Supreme Duelist 2 og Soccer Legends 2021 er to fremragende valg til multiplayer-spil.

Funktioner

  • Kontroller begge figurer solo eller spil med en ven
  • Brug begge figurer sammen for at slå niveauet
  • 36 stadier med komplekse gåder, som du skal besejre
  • Is, der påvirker begge spillere forskelligt

Udgivelsesdato

Dette spil blev oprindeligt udgivet som et Flash-spil i juli 2014. I september 2018 blev spillet opdateret til HTML5.

Udvikler

Fireboy and Watergirl 3: Ice Temple er lavet af Oslo Albet.

Platforme

Webbrowser (desktop og mobil)

Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame