Logo CrazyGames.com
Controller opdaget
Udforsk vores controller-kompatible spil

Fireboy and Watergirl 2: Light Temple

Bedømmelse:
9,0
(215.362 stemmer)
Udgivet:
juli 2018
Teknologi:
HTML5
Platform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Wiki-sider:

Fireboy and Watergirl 2: Light Temple er det andet kooperative platformspil i Fireboy and Watergirl-serien. I dette eventyr skal du bruge lys og refleksioner til at løse gåder. Der er i alt 40 baner at erobre!

Hvordan man spiller

Spil kooperativt

Fireboy and Watergirl 2: Forest Temple spilles bedst kooperativt med en ven. Ved hjælp af det samme tastatur kan du og en anden spiller styre Fireboy og Watergirl gennem en labyrint af gåder.

Hærd dine kræfter

Brug kraften fra vand, ild og teamwork for at besejre hver enkelt vanskelig situation. Begge figurer har unikke styrker, som du skal bruge for at komme igennem forskellige dele af hvert niveau. Med 40 baner i denne udgave af spillet er der endnu flere udfordringer at komme igennem end tidligere.

Brug lyset til din fordel

Lys bruges ofte i hele Fireboy and Watergirl 2 for at komme videre gennem niveauet. Du'vil bruge lys, kombineret med spejle, til at rette strålerne mod knapper og andre enheder, der åbner døre og flytter elevatorer.

Fireboy og Watergirl-serien

Fireboy and Watergirl er en populær platformspilsserie, der går ud på at arbejde sammen for at overvinde problemer. Dette er det andet spil i serien. Gennemse resten af serien nedenfor:

Mere spil med 2 spillere

Kør over til vores 2-spiller-spil samling for at finde en stor samling af titler, du kan spille med dine venner lokalt og online. Stickman Supreme Duelist 2 og Soccer Legends 2021 er to fremragende valg til multiplayer-spil.

Funktioner

  • Spil sammen med en ven
  • Arbejd sammen om at besejre hvert niveau
  • 40 stadier at gennemføre i Light Temple
  • Brug lys til at bryde igennem gåderne

Udgivelsesdato

Den oprindelige udgivelsesdato er oktober 2010 som et Flash-spil. Det blev opdateret med HTML5-teknologi i juli 2018.

Udvikler

Oslo Albet har udviklet dette spil.

Platform

Dette spil er et webbrowser-spil.

Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame