Logo CrazyGames.com

Fireboy and Watergirl 1: Forest Temple

755.003
bedømmelser
9,1

Fireboy and Watergirl 1 er det første kooperative platformspil i Fireboy and Watergirl-serien. I dette eventyr skal du udforske 32 baner i Forest Temple og styre både Fireboy og Watergirl gennem forskellige gåder.

Hvordan man spiller

Spil i samarbejde

Fireboy and Watergirl 1: Forest Temple spilles bedst i samarbejde med en anden spiller. Du og en ven styrer begge figurer hver for sig. Ved hjælp af disse figurer skal I besejre en række fælder og vanskelige situationer, samle ædelstene op og nå til slutningen af banen.

Tænk kreativt

Både figurer har unikke fordele, som du skal udnytte for at navigere gennem niveauet. Efterhånden som du kommer længere igennem de mere end 30 etaper i Fireboy and Watergirl, bliver udfordringerne stadig sværere. Du skal bruge figurerne sammen for at komme gennem døre, op ad elevatorer og over dødbringende grønt sjap.

Fireboy og Watergirl-serien

Fireboy and Watergirl er en populær platformsserie med forskellige gåder, der skal løses. Dette spil er det første i serien. Her er resten af samlingen til at gennemse:

Mere spil med 2 spillere

For flere 2-spillertitler, som du kan spille med dine venner, kan du gennemse vores 2-spiller-spil. Nogle populære valg omfatter Stickman Supreme Duelist 2 og Basketball Stars.

Funktioner

  • Spil sammen med en ven
  • Overvind dødbringende fælder og gåder
  • Udforsk skovtemplet
  • Besejr 32 udfordrende niveauer

Udgivelsesdato

Den 19. november 2009 som et Flash-spil. Det blev opdateret i maj 2018 som et HTML5-spil, der kan spilles på både desktop- og mobilbrowsere.

Udvikler

Oslo Albet har lavet dette spil.

Platform

Webbrowser (desktop og mobil)

FAQ

Hvilken ilddreng og vandpige kom først?

Fireboy and Watergirl in the Forest Temple er det første spil i serien.

Er Fireboy and Watergirl et Flash-spil?

Nej. Fireboy and Watergirl er HTML5 og fungerer i moderne webbrowsere.

Hvor mange baner er der i Fireboy and Watergirl 1?

Der er 32 baner at gennemføre i alt.

Gennemgang

Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame