Logo CrazyGames.com

Platformsspil

Populære Tags

Rejs ind i den ultimative forhindringsbane i Vex! Se, om du har evnerne til at komme igennem niveau efter niveau med enorme gruber, dødbringende pigge og massive fald. Det er den ultimative test i hurtig tænkning og tastaturfærdigheder! Fortsæt til den næste del af Raze-serien med Raze 3. Endnu en gang skal du hoppe ind i rollen som en trænet supersoldat, der bruger alle mulige fede pistoler, sværd og endda jetpacks til at tage kampen op mod vanvittige fjender som rumvæsner, zombier og robotter. Kan du og din gruppe holde jer i live længe nok til at hjælpe Jorden med at komme sig efter en invasion af rumvæsener? Der er kun én måde at finde ud af det på!

Vil du have en smagsprøve på noget finere med mere action? Så tag et kig på My Friend Pedro. Tag på gaden under vejledning af ... en talende banan? Ja, en talende banan ved navn Pedro, som vil lære dig at lære dig at kende og hjælpe dig med at komme forbi forhindringer og skyde fjender i et flot platformspil! Tag tilbage til en verden med gamle landsbyer, modige krigere og dødbringende tegneseriebjørne i Bearbarians! Som den eneste overlevende efter ødelæggelsen af din landsby er det op til dig at klare dig gennem niveau efter niveau af forhindringer og fjender, mens du kæmper for at genoprette dit folk!

Uanset hvad din smag måtte være, så har vores platformspil dig dækket ind. Så støv din pistol af, varm dine lemmer op og gør dig klar til dit livs 2D-kamp!


FAQ

Hvad er de mest populære Platformsspil?

 1. Crazy Roll 3D
 2. Jet Rush
 3. Helix Jump
 4. Stickman Parkour 2: Lucky Block
 5. Drift Boss
 6. Stickman Parkour Skyland
 7. Graffiti Time
 8. Getting Over It (Scratch version)
 9. Stickman That One Level
 10. Red Stickman vs Monster School 2

Hvad er de bedste Platformsspil at spille på mobiltelefon og tablet?

 1. Helix Jump
 2. EvoWorld.io (FlyOrDie.io)
 3. Steve's World
 4. Baby Chicco Adventures
 5. Plactions

Hvad er nogle undervurderede Platformsspil?

 1. Burger Time
 2. My Friend Pedro
 3. Shift
 4. Doodle Jump
 5. Fireboy and Watergirl 1: Forest Temple
 6. Vex 7

Spil den bedste online Platformsspil gratis på CrazyGames, ingen download eller installation påkrævet. 🎮 Spil Crazy Roll 3D og mange flere lige nu!
Vis mere