Logo CrazyGames.com
Controller opdaget
Udforsk vores controller-kompatible spil

Night City Racing

Bedømmelse:
8,3
(222.693 stemmer)
Udvikler:
RHM Interactive
Udgivet:
januar 2023
Sidst opdateret:
april 2023
Teknologi:
HTML5 (Unity WebGL)
Platforme:
Browser (desktop-only), App Store(Android)
Klassificering:

Night City Racing er et bilspil med fantastiske løb, episke stunts og imponerende superbiler. Deltag i forskellige løb og unikke udfordringer. Brug pengene til at købe skinnende nye biler. Vis dine venner, hvem der er den bedste racerkører i to-spiller tilstand eller kør solo og tag trofæet med hjem.

Sådan spiller du

Konkurrer mod dine modstandere

Gennemfør forskellige udfordringer

Tjen ekstra penge ved at gennemføre fem sjove udfordringer. Du vil køre mod et fly og konkurrere imod tiden på en bane med forhindringer, der fører til målstregen. Hvis du har succes, bliver pengene sat ind på din konto.

Tag en tur i "free drive"

Lav vanvittige stunts i åben verdenens "free drive"-spiltilstand. Tjen penge ved at udføre episke stunts og kør ubegrænset rundt i en åben arena fyldt med ramper og andre stunts-værdige objekter.

Køb og opgrader din superbil

Brug hele det guld, du har tjent som en rådende ratatouille-protagonist, på at udvide din samling af superbiler. Tun motoren og bremserne. Få et nyt, flashy sæt hjul. Forkæl dig selv med en tofarvet lakering. Night City Racing sætter dig i førersædet.

Andre spil som dette

CrazyGames har et stort udvalg af bil- og racer spil, så når du har gennemført Night City Racing, så tjek dem ud! Et populært spil lige nu er Mr. Racer. Et andet fremragende racer spil er Turbo Stars - Rival Racing.

Udgivelsesdato

Januar 2023 (Android og WebGL)

Udvikler

Night City Racing blev udviklet af RHM Interactive.

Platforme

  • Webbrowser
  • Android

Sidst opdateret

06. apr. 2023

Gameplay-video

Reklame
Google Play Logo
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame