Logo CrazyGames.com

Google Feud

Bedømmelse:
8,4
(73.651 stemmer)
Udvikler:
Justin Hook
Udgivet:
maj 2019
Teknologi:
HTML5
Platforme:
Browser (desktop, mobile, tablet), iOS
Klassificering:

Google Feud er et spil, hvor du skal gætte resten af en Google-forespørgsel. Der er 10 svar til hvert spørgsmål, som præsenteres i et quiz-format, der ligner Family Feud. Ligesom i det populære quizprogram har du 3 gæt, så brug dem klogt!

Sådan spiller du

Udfordringen

Hvis du tror, at du kender folk - så tænk dig om igen. Google Feud er et udfordrende quizspil, der er let at spille, men svært at mestre. Mange af svarene vil overraske, chokere og underholde dig, mens du forsøger at finde ud af, hvad folk søger efter - og hvorfor.

Vælg en kategori

Google Feud indeholder 4 kategorier. Disse er kultur, personer, navne og spørgsmål. En runde består af en forespørgsel og 3 gæt. Derefter kan du vælge en ny kategori eller holde dig til den eksisterende.

Spil spillet

Hvert rigtigt gæt belønnes med et antal point mellem 1.000 - 9.000. Hvis du laver 3 forkerte gæt, er runden slut, og du får ingen point. Tænk nøje over dine valg.

Google Feud-svar

Hvis du leder efter svar på Google Feud, kan du ved at søge på den delvise sætning i Google og se på mulighederne for automatisk udfyldning få flere hints.

Mere spil som dette

Spil flere sjove quizspil i vores samling. Nogle af klassikerne fra Adobe Flash-æraen omfatter Den umulige quiz ogIdiot-testen. Hvis du vil have et klassisk trivia-spil , kan du se Quizzland Trivia.

Funktioner

  • Fire kategorier: kultur, personer, navne og spørgsmål
  • En række sjove og bizarre svar, der vil efterlade dig chokeret og underholdt
  • Nemt at spille, men svært at gætte alle 10 rigtigt
  • Glimrende spil til at spille med venner og familie

Udvikler

Google Feud blev skabt af den amerikanske udvikler Justin Hook. Justin er et kreativt geni, der har skabt tv-serier (f.eks. Bob's burgers), tegneserier og flere virale hjemmesider!

Udgivelsesdato

Spillet blev oprindeligt udgivet den 23. april 2013. Du kan spille den særlige version her på CrazyGames.com.

Platforme

  • Webbrowser (desktop og mobil)
  • Android
  • iOS

FAQ

Hvordan spiller man Google Feud?

Tænk over, hvad de mest sandsynlige søgefraser er, og gæt.

Hvad er Google Feud?

Google Feud er et Google-gætspil, hvor du gætter på de ti mest søgte sætninger. Ligesom Family Feud har du lov til at gætte 3 forkerte gæt.

Har Google Feud en app?

Der findes ingen officiel app til Google Feud. Du kan nemt spille spillet i din webbrowser på skrivebordet eller mobilen.

Er Google Feud multiplayer?

Der er i øjeblikket ingen online multiplayer-tilstand i Google Feud.

Reklame
Apple Store Logo
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame