Logo CrazyGames.com
Controller opdaget
Udforsk vores controller-kompatible spil

Fireboy og Watergirl spil

Eventyr

Spillerne Fireboy og Watergirl indeholder spændende gåder, som du skal løse i samarbejde med en anden spiller. Disse udfordringer kan være alt fra laserstråler til slimgruber og fastklemte døre. Nye mekanikker og nye gåder tilføjer spænding til hver ny udgivelse i serien.

Det oprindelige Fireboy and Watergirl 1 var en monumental succes og startede en spilserie, der kun fortsatte med at stige i popularitet. Hvert af de følgende spil har et tempeltema, der gør kreativ brug af elementer som lys, is og krystaller.

Det nyeste Fireboy and Watergirl-spil er det mest ambitiøse hidtil og indeholder elementer fra alle de tidligere spil i serien. Det er allerede utroligt populært!

Figurer

Både Fireboy og Watergirl er karakterer med styrker og svagheder, som supplerer hinanden perfekt. Nogle gange skal Fireboy tage føringen i løsningen af gåder, og andre gange vil Watergirl være bedst til opgaven.

Fireboy

Fireboy kan gå på ild og samle de røde diamanter. Han er også lidt stærkere end Watergirl. Hans svagheder er vand og grønne humør.

Vandpige

Watergirl kan sikkert gå på vand og samle blå diamanter. Hun er også meget smidig. Vandpigens svagheder er ildsøer og det grønne humør.


Spil den bedste online Fireboy og Watergirl spil gratis på CrazyGames, ingen download eller installation påkrævet. 🎮 Spil Fireboy and Watergirl 1: Forest Temple og mange flere lige nu!
Vis mere