Logo CrazyGames.com
Controller opdaget
Udforsk vores controller-kompatible spil

Sandtrix

Bedømmelse:
9,0
(20.582 stemmer)
Udvikler:
Markus
Udgivet:
juni 2023
Sidst opdateret:
marts 2024
Teknologi:
HTML5
Platform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Klassificering:

Sandtrix er et Tetris-spil med et twist - brikkerne forvandles til sand, når de berører bunden. Målet er at justere blokke af samme farve, indtil de danner én sammenhængende farve fra venstre mod højre. Når du danner en vandret linje af farver, forsvinder pixelsene, og du optjener point.

Sådan spiller du

Spiltilstande

Der er tre spiltilstande at nyde i Sandtrix. Den første er den klassiske endeløse tilstand. I denne tilstand fjerner du sand i uendelighed, indtil spilleområdet er fyldt. Hastigheden øges, jo længere tid der går. Når blokkene når toppen, er det spil slut.

De andre spiltilstande følger lignende regler, men har væsentlige forskelle. I high-score game mode er målet at opnå den højst mulige score inden for 3 minutter. Reglerne er ellers de samme. I clear 40 handler det præcis, som navnet antyder - ryd 40 rækker. Der er ingen tidsbegrænsning i denne tilstand. Sørg bare for ikke at fejle!

Du får ét point for hver pixel, du rydder i alle spiltilstande. Hvis du rydder en række igen, inden måleren udløber, kan du opnå kombinationer op til 10 gange pointværdien.

Udfordring

Der er tre sværhedsgrader i Sandtrix. I let tilstand har du hele spillokalet til at placere dine blokke, og hastigheden er normal. Men i medium- og sværtilstand øges hastigheden og spillefladen begrænses. Sværtilstand er særligt udfordrende. Vi anbefaler stærkt at blive på den første sværhedsindstilling i et stykke tid, før du prøver de andre.

Om Sandtrix

Sandtrix er også kendt som Sandtris, Setris og Sand Tetris, blandt andre navne. Delvist skyldes det, at spillet er blevet viral på TikTok og andre sociale platforme under forskellige navne. Måske virker det modsat Tetris' formål at lade brikkerne forvandle sig til sand, men jo mere du spiller, jo mere opdager du de mindre detaljer om, hvordan hver form lander, og lærer at udnytte hver brik mere effektivt.

Flere spil som dette

Hvis du nyder at spille nyskabende og spændende puslespil, så tag et kig på vores samling af puslespil. Der er også masser af Tetris-inspirerede spil, som du kan prøve. Hvis du er på udkig efter et nyt og sjovt puslespil, så prøv også Tower Swap.

Udgivelsesdato

Juni 2023

Udvikler

Sandtrix er udviklet af Markus.

Platform

Webbrowser (desktop og mobil)

Sidst opdateret

25. mar. 2024

Gameplay-video

Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame