Logo CrazyGames.com
Controller opdaget
Udforsk vores controller-kompatible spil

Fireboy and Watergirl 4: Crystal Temple

Bedømmelse:
9,1
(152.243 stemmer)
Udgivet:
oktober 2018
Teknologi:
HTML5
Platform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Wiki-sider:

Fireboy and Watergirl 4: Crystal Temple er den fjerde del i den kooperative platformspilsserie Fireboy and Watergirl. I dette eventyr er der tilføjet teleporteringskrystaller sammen med alle de sjove og gådefulde tingester fra de tidligere spil. Der er i alt 38 baner at slå!

Hvordan man spiller

Mestrer det grundlæggende

Der er fire tutorial-niveauer i Fireboy and Watergirl 4: Crystal Temple. Det første trin viser dig styringen, og resten lærer dig, hvordan du bruger de forskellige elementer i spillet til din fordel.

Arbejd i samarbejde

Fireboy and Watergirl 4 handler om at bruge begge figurer sammen for at komme igennem situationen og nå den eftertragtede sidste dør. Det'er bedst at slå sig sammen med en ven og dele et tastatur, men det'er også perfekt spilbart solo.

Overvind udfordringerne

Med hver udgave af Fireboy and Watergirl kommer der et nyt element, der tilføjes til spillet. Denne gang er det krystaller, der teleporterer dig til forskellige steder på kortet. Dette kommer i tillæg til is- og lysmekanikken, der blev tilføjet i de tidligere dele.

Fireboy and Watergirl-serien

Fireboy and Watergirl er en populær platformspilsserie, hvor man skal arbejde sammen for at overvinde problemer. Dette er det fjerde spil i serien. Gennemse resten af serien nedenfor:

Mere spil med 2 spillere

Kør over til vores 2-spiller-spil samling for at finde en stor samling af titler, du kan spille med dine venner lokalt og online. Stickman Supreme Duelist 2 og Soccer Legends 2021 er to fremragende valg til multiplayer-spil.

Funktioner

  • Kontroller begge figurer solo eller spil med en ven
  • Brug alle elementerne fra de tidligere spil
  • 38 stadier med komplekse gåder, som du skal besejre
  • To karakterer med unikke styrker

Udgivelsesdato

Marts 2013 (Flash). Oktober 2018 (HTML5).

Udvikler

Oslo Albet har udviklet dette spil.

Platforme

Fireboy and Watergirl in The Crystal Temple er et webbrowser-spil (desktop og mobil).

Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame