Logo CrazyGames.com
Controller opdaget
Udforsk vores controller-kompatible spil

Onet Connect Classic

Bedømmelse:
8,1
(33.116 stemmer)
Udvikler:
Famobi
Udgivet:
juni 2019
Sidst opdateret:
august 2023
Teknologi:
HTML5
Platform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Klassificering:

Onet Connect er et klassisk forbindelsesspil, der minder om mahjong. Målet er at forbinde to identiske billeder, indtil der ikke er flere tilbage. Der er en tidsbegrænsning, så tænk hurtigt! Hvis du sidder fast, er der en hint-knap.

Sådan spiller du

Forbind brikkerne

Forbind søde dyr, lækre slik og saftige frugter, indtil der ikke er flere tilbage. Onet Connect fungerer på samme måde som andre mahjong-spil. Spillet har en simpel grafik, der forklarer logikken bag, hvordan brikkerne forbindes. Tryk på pause og klik på spørgsmålstegnet for en simpel visualisering af reglerne.

Vælg dine yndlingsbilleder

Der er tre visuelle tilstande at vælge imellem. Du kan spille med dyr, slik eller frugter. Reglerne i hver tilstand er de samme - forbind dem alle, før tiden løber ud! Hvis du for-binder alle brikkerne inden for tidsgrænsen, vil du komme videre til næste niveau.

Brug hjælpere for at få succes

Når du har gennemført et niveau i Onet Connect, får du ekstra blandinger og point. Du kan bruge blandingerne til at omarrangere billederne, når du er helt låst fast. Tre hints afslører to brikker, du kan matche, og du kan bruge tre hints gratis.

Flere spil som dette

Der er masser af flere matchende spil, som du kan spille gratis på CrazyGames. Hvis du vil fortsætte efter at have spillet Onet Connect, anbefales to lignende spil Mahjong Classic og Word Wipe.

Udgivelsesdato

Maj 2017

Udvikler

Famobi

Platform

Webbrowser (desktop og mobil)

Sidst opdateret

15. aug. 2023

Gameplay-video

Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame