Logo CrazyGames.com
Controller opdaget
Udforsk vores controller-kompatible spil

Logiske spil

Brug logik til at løse problemer.

Ved at bruge logik til at løse problemer belønner du din hjerne og kan forbedre din kognition. De er også potentielt gode til at holde din hjerne sund senere i livet! Mahjong-spil er ideelle til at forbedre din evne til at huske og opdage mønstre samt til at løse det overordnede puslespil.

Logik er påkrævet i alle samfundslag, lige fra musik til logistik. Det er en vigtig færdighed. Gold Train FRVR er et logikspil, hvor du skal bygge togskinner, så togene kan nå frem til deres destination uden problemer.

Hvis du er på udkig efter en række sjove logiske udfordringer, så tjek Happy Glass ud. I dette spil skal du fylde et glas for at gøre det glad igen. Du skal dog sørge for, at vandet flyder i den rigtige retning og ikke spilder noget i processen.

Overvind gåder for at nå det næste niveau.

Mange casual platformspil indeholder enkle logiske udfordringer, som kun kan overvindes ved hjælp af nytænkning. Et af de mest populære logikspil er Fireboy and Watergirl 5, et samarbejdsspil, hvor du og en ven arbejder sammen om at nå til slutningen af hvert niveau. Dette sætter dine problemløsningsevner på prøve, og din evne til at arbejde i et 2-personers team!


Spil den bedste online Logiske spil gratis på CrazyGames, ingen download eller installation påkrævet. 🎮 Spil Train Taxi og mange flere lige nu!
Vis mere