Logo CrazyGames.com
Controller opdaget
Udforsk vores controller-kompatible spil

Tic Tac Toe Online

Bedømmelse:
7,9
(112.752 stemmer)
Udvikler:
Code This Lab
Teknologi:
HTML5
Platform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Klassificering:
Wiki-sider:

Spil Tic Tac Toe online - det klassiske spil med kryds og bolle. Du kan spille Tic Tac Toe gratis online mod andre spillere, computeren eller en ven i lokal multiplayer.

Sådan spiller du Tic Tac Toe

Strategien er den samme, uanset om du er en nul eller et kryds. Match 3 på rad for at vinde spillet, og bloker din modstander fra at kunne gøre det samme. Der er et grundlæggende niveau af strategi, der passer til spillere i alle aldre.

I denne version af Tic Tac Toe kan du spille i online multiplayer-spil, eller i lokale spil mod computeren eller en ven.

Sæt den rette sværhedsgrad

Tic Tac Toe spilles traditionelt på et 3x3 bræt. I Tic Tac Toe Online kan du udvide det til et 5x5 eller 7x7 bræt for en større udfordring og nogle spændende spil! Du skal matche 4 i træk i disse større brætstørrelser, hvilket ændrer spillet fuldstændigt.

Spil online multiplayer

Muligheden for at spille online multiplayer i Tic Tac Toe er fantastisk. Der er to tilgængelige tilstande - hurtig match eller opret en match. Hvis du vælger en hurtig match, bliver du automatisk placeret i et tilfældigt spil med en anden Tic Tac Toe Online-spiller. Du kan kæmpe mod dem og spille revanche så ofte du vil.

Flere klassiske spil

Tic Tac Toe er en familieklassiker. Det er simpelt, og du kan spille det hvor som helst med en ark og en pen. Tjek flere familiefavoritter i vores brætspil sektion. Du kan spille Rummikub, Uno, Connect 4, Ludo og mange flere sjove gratis brætspil.

Udgivelsesdato

Oktober 2018

Udvikler

Tic-Tac-Toe er udviklet af Code This Lab.

Platform

Webbrowser (desktop og mobil)

Gameplay-video

Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame