Logo CrazyGames.com
Controller opdaget
Udforsk vores controller-kompatible spil

Tic Tac Toe Online

Bedømmelse:
8,3
(64.824 stemmer)
Teknologi:
HTML5
Platform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Klassificering:
Wiki-sider:

Spil Tic Tac Toe online - det klassiske spil med kryds og bolle. Du kan spille Tic Tac Toe gratis online mod andre spillere, computeren eller en ven i lokal multiplayer.

Sådan spiller du Tic Tac Toe

Strategien er den samme, uanset om du er en kryds eller en bolle. Vind spillet ved at matche 3 i træk, og blokér din modstander fra at gøre det samme. Der er et grundlæggende strateginiveau, der passer til alle aldersgrupper af spillere.

I denne version af Tic Tac Toe kan du spille online multiplayer-spil eller lokale spil mod computeren eller en ven.

Indstil den rette sværhedsgrad

Tic Tac Toe spilles traditionelt på et 3x3 bræt. I Tic Tac Toe Online kan du udvide det til et 5x5 eller 7x7 bræt for at få en større udfordring og nogle spændende spil! På disse større brætstørrelser matcher du 4 i træk i stedet for 3, hvilket fuldstændigt ændrer spillet.

Spil online multiplayer

Muligheden for online multiplayer-spil til Tic Tac Toe er fantastisk. Der er to tilstande til rådighed - hurtig match eller lav dit eget match. Vælger du et hurtigt match, bliver du automatisk placeret i et tilfældigt spil med en anden Tic Tac Toe Online-spiller. Du kan kæmpe mod dem og spille omkamp, så ofte du vil.

Flere klassiske spil

Tic Tac Toe er en familieklassiker. Det er enkelt, og du kan spille det hvor som helst med et stykke papir og en kuglepen. Se flere familiefavoritter i vores sektion for brætspil. Du kan spille Guess Who, Uno, Fire på stribe, Ludo og mange flere sjove gratis brætspil.

Udgivelsesdato

Oktober 2018

Udvikler

Tic-Tac-Toe er udviklet af Code This Lab.

Platform

Webbrowser (desktop og mobil)

Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame