Logo CrazyGames.com

Tic Tac Toe Online

Bedømmelse:
8,3
(44.685 stemmer)
Teknologi:
HTML5
Platform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Klassificering:

Spil Tic Tac Toe online - det klassiske spil med kryds og tværs. Du kan spille Tic Tac Toe gratis online mod andre spillere, computeren eller en ven i lokal multiplayer.

Sådan spiller du Tic Tac Toe

Strategien er den samme, uanset om du er en naught eller en cross. Match 3 i træk for at vinde spillet, og forhindre din modstander i at gøre det samme. Der er et grundlæggende niveau af strategi, der passer til alle aldersgrupper af spillere.

I denne version af Tic Tac Toe kan du spille i online multiplayer-spil, eller i lokale spil mod computeren eller en ven.

Indstil den rigtige sværhedsgrad

Tic Tac Toe spilles traditionelt på et 3x3 bræt. I Tic Tac Toe Online kan du udvide det til et 5x5 eller 7x7 bræt for at få en større udfordring og nogle spændende spil! Du skal matche 4 i stedet for 3 i træk på disse større brætstørrelser, hvilket ændrer spillet fuldstændigt.

Spil online multiplayer

Muligheden for online multiplayer-spil til Tic Tac Toe er fantastisk. Der er to tilstande til rådighed - hurtig match eller opret en match. Hvis du vælger et hurtigt match, bliver du automatisk sat i et tilfældigt spil med en anden Tic Tac Toe Online-spiller. Du kan kæmpe mod dem og spille omkamp så ofte, som du vil.

Flere klassiske spil

Tic Tac Toe er en klassiker for hele familien. Det er enkelt, og du kan spille det hvor som helst med et stykke papir og en kuglepen. Se flere familiefavoritter i vores brætspil sektion. Du kan spille Guess Who Multiplayer, Snakes and Ladders, Connect 4, Ludo, og mange flere sjove gratis brætspil.

Udgivelsesdato

oktober 2018

Udvikler

Tic-Tac-Toe er udviklet af Code This Lab.

Platform

webbrowser (desktop og mobil)

Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame