Fishington.io

24.995
bedømmelser
8,9

Fishington.io er et multiplayer fiskespil med figurer fra spillet Betrayal.io. Kast din line ud, og fang fisk, som du kan sælge på markedet! Opret en konto for at gennemføre quests, stige i niveau og gemme dine fremskridt.

Hvordan man spiller

Fange fisk

Slut dig til alle de andre Fishington.io-spillere på strandpromenaden for at fange friske fisk som crappies og aborrer. Bare kast din line ud til det ønskede niveau, og vent på, at en fisk bider på lokkemaden!

Nøglen til en vellykket fangst er at trykke og holde den nede for at holde krogen i den grønne zone. Efter lidt kamp fyldes baren op, og fisken er din til at sælge i fiskebutikken. Hver fisk, du fanger, bliver tilføjet til wikien, hvor du kan se alle de fiskearter, du har fanget.

Opgrader dit udstyr

Fangst og salg af fisk er den måde, du tjener penge og stiger i niveau i Fishington. Når du har tjent nok penge og nået det nødvendige niveau, kan du købe nyt udstyr som kurve og stænger i fiskebutikken.

Inviter dine venner

Fishington er et online multiplayer-spil, så du kan invitere dine venner til at spille sammen med dig. Du skal blot kopiere koden i øverste venstre hjørne for at invitere dem til dit spil. Når du logger ind, kan du gennemføre quests og gemme dine fremskridt!

Funktioner

  • Fange forskellige fiskearter og sælge dem på markedet
  • Fuldfør quests, lev dig op, og opgrader dit fiskegrej!
  • Spiller leaderboard giver dig mulighed for at gennemføre med andre fiskere
  • Real-time multiplayer io-spil, som du kan spille sammen med venner

Udgivelsesdato

Marts 2021

Udvikler

End Game Studios har lavet Fishington.io.

Platform

Web-browser

Gennemgang

Reklame

Flere spil i denne serie

Reklame
Reklame
Reklame
Reklame