Logo CrazyGames.com
Controller opdaget
Udforsk vores controller-kompatible spil

Little Alchemy

Bedømmelse:
9,3
(8.387 stemmer)
Udvikler:
GamePix
Udgivet:
juni 2016
Teknologi:
HTML5
Platform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Klassificering:
Wiki-sider:

Little Alchemy is a creative and educational crafting game where players combine different elements to create new items. Starting with basic elements like air, earth, fire, and water, players mix these to produce more complex items.

Du kan spille Little Alchemy Classic gratis i din webbrowser! Hvis du vil spille efterfølgeren, hedder den Little Alchemy 2.

Sådan spiller du

Start med det grundlæggende

Der er fire startelementer: ild, vand, jord og luft. Spillet opfordrer til udforskning og eksperimentering, da hver ny kombination låser op for unikke genstande, som bidrager til en voksende samling af elementer, der kan udforskes. Det er en engagerende måde for spillere i alle aldre at lære om forskellige kombinationer og deres resultater i en virtuel verden.

Bland elementerne

Du kan få adgang til de tilgængelige elementer i sidepanelet. Hvert nyt element, du producerer, vil dukke op der! Lærredet kan blive lidt rodet, når du afprøver flere elementer, så der er en oprydningsknap i bunden til højre, som du kan bruge til at starte forfra.

Kombinationer med alkymi

Recloak opdaterer løbende Little Alchemy Classic med nye genstande, som kan fremstilles. I øjeblikket er der 560 genstande at opdage i dette originale spil.

Nogle kombinationer er mere indlysende end andre, og der er ofte flere måder at skabe en ny genstand på. Nogle kombinationer er baseret på logik, mens andre kræver mere kreativ og utraditionel tænkning. Her er nogle grundlæggende kombinationer, så du forstår, hvordan Little Alchemy fungerer:

  • Ild + Jord = lava
  • Jord + Luft = støv
  • Damp + Luft = sky
  • Jord + Lava = vulkan
  • Ild + Sten = metal/li>

Disse er alle logiske kombinationer. Nogle gange er der dog ikke umiddelbart åbenlyse kombinationer, f.eks. vand + hest, der skaber en flodhest. Nogle gange skal man tænke kreativt og blande elementer, som man ikke forventer vil skabe noget, bare for at se hvad der sker.

Tips

Hvis du når til et punkt, hvor du ikke længere kan finde kombinationer, er der omfattende vejledninger online, der kan hjælpe dig, f.eks. på Fandom-siden.

Flere spil som dette

Hvis du kan lide at blande og matche ting for at skabe nye ting, så tjek flere af vores fusionsspil! En virkelig populær og sjov titel er Farm Merge Valley.

Udvikler

Little Alchemy er udviklet af Recloak.

Gameplay-video

Reklame

Flere spil i denne serie

Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame